Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak přeci! Diaz se přeci jen vrátí na konci roku na velkém UFC turnaji

Tak přeci! Diaz se přeci jen vrátí na konci roku na velkém UFC turnaji

I když v poslední době legendy a veteráni spíše opouštějí organizaci UFC, tak jedno jméno je zřejmě zárukou úspěchu. I když ve svých 41 letech nepředvádí nejlepší výkony, tak jméno Diaz vždy rezonuje, když se objeví na nějakém velkém galavečeru.


„Ať jdou do prde*e třeba,“ odhaluje Škvor, jak ho donutili do zápasu, který nechtěl

Několik dobře obeznámených zdrojů ve středu serveru MMA Mania potvrdilo, že zápas Nick Diaz vs. Vicente Luque byl přeložen na poslední číslovaný galavečer UFC v tomto roce.  Galavečer UFC 310 se uskuteční v T-Mobile Areně v Las Vegas v Nevadě. 

Dvojice veteránů welterové váhy se měla původně utkat minulý měsíc na galavečeru UFC v Abú Dhabí. Diaz však ze zápasu odstoupil kvůli problémům s cestováním, což dávalo smysl, protože Diaz a zápas na Blízkém východě by se pravděpodobně nikdy neuskutečnil. 




Jednačtyřicetiletý Nick Diaz se naposledy utkal s Robbiem Lawlerem na turnaji UFC 266, kde byl ukončen na TKO. Starší bratr Natea Diaze nevyhrál žádný zápas od galavečeru UFC 137 v roce 2011, kde porazil B. J. Penna. Diaz byl také na několik let odstaven mimo hru kvůli hloupému suspendování za užívání marihuany, která je dnes „povoleným dopingem“ u většiny atletických komisí. 

Dvaatřicetiletý Luque nezápasil od chvíle, kdy ho Joaquin Buckley ukončil v hlavním zápase UFC v Atlantic City. Luque prohrál tři z posledních pěti zápasů. Galavečer UFC 310 v současné době nemá hlavní zápas a oznámeny jsou pouze další dva souboje: Anthony Smith vs. Dominick Reyes a Virna Janiroba vs. Tatiana Suarez. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *