Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Ať jdou do prde*e třeba,“ odhaluje Škvor, jak ho donutili do zápasu, který nechtěl

„Ať jdou do prde*e třeba,“ odhaluje Škvor, jak ho donutili do zápasu, který nechtěl

Škvor

Na začátku prosince se organizace OKTAGON MMA vrací do Mnichova, kde nám nabídne další zajímavou akci. Doposud jsme znali tři hlavní tváře, ale nyní se začínají potvrzovat jednotlivé duely, díky čemuž víme, že nás čeká zajímavá odveta, která však vznikla za zvláštních okolností.


Že by alespoň malý posun? Růžička projevil lítost a vysvětlil zvláštní chování

„Daniel Škvor – legenda českého stand-upu a vítěz OKTAGON Underground – je zpět! S bilancí 7-4-0 a 5 knockouty v prvním kole na kontě, včetně nejcennějšího vítězství nad evropskou legendou Martinem Zawadou, míří Škvor za dalším úspěchem.

Montagnac je však těžký soupeř s bilancí 6-2-0! Francouzský mistr Evropy v sanda-boxu, který už v MMA zastavil Heila, Langera a dokonce i Škvora za pouhých 38 sekund, je ve vrcholné formě. Díky vítězstvím v Kolíně nad Rýnem a Stuttgartu se na německé půdě cítí jako doma – přidá do své sbírky i Mnichov?“ potvrdila organizace OKTAGON MMA souboj Škvor vs Montagnac 2, který se nečekal, protože se počítalo s tím, že dojde k přeložení už jednou domluveného souboje Poppeck vs Montagnac.




Škvor vysvětluje zvláštní situaci

„Začínám přípravu na další zápas, který mám 7.12. v Mnichově. Je to odveta s Jorickem. Bohužel nás de facto donutili jít spolu. Měl jsem jít s  Doussisem a Jorick s Poppeckem, který jakožto titulový vyzyvatel se posral a vzal si Doussise, který je na devátém místě žebříčku. Nikdo to s trenéry nechápeme. Ten zápas s Jorickem jsme de facto nechtěli. Chtěli jsme jít oba s Němci. Nedali nám však na výběr. Bylo to zápas spolu nebo zápas nebude, takže jsme to jako bojovníci, co se nezesírají, vzali a Poppeck s Doussisem ať jdou do prdele třeba a bojují si spolu jak na písku,“ vysvětlil Škvor, že vlastně nedostal na výběr, takže musel kývnout na odvetu, jinak by zápas neměl.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *