Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Skoro jako Cverna? Pupkatý Paul se pochlubil rekordem na bench-pressu

VIDEO: Skoro jako Cverna? Pupkatý Paul se pochlubil rekordem na bench-pressu

Paul

Jake Paul má aktuálně před sebou souboj s legendárním Mikem Tysonem, který je ze strany komunity kolem bojových sportů přijímám hodně rozporuplně a spíše kriticky. To však nic nemění na tom, že na souboj evidentně dojde a že je Paul obrovský favorit. Tyson je sice legenda, ale už má své roky, které se na jeho výkonu zkrátka musí podepsat. Paul se nyní navíc pochlubil bizarní formou a rekordem na bench-pressu.


Že by alespoň malý posun? Růžička projevil lítost a vysvětlil zvláštní chování

Ve videu Jake hlasitě prohlašuje, že je „nejsilnější těžkou váhou na světě“, což je narážka na nadcházející zápas s Tysonem, jedním z nejobávanějších těžkotonážníků v historii boxu. Jake, který má na sobě evidentně umělé panděro, údaje zvedne 500 liber, což je téměř 230 kg. To už je pořádná porce, ale dá se očekávat, že jsou kotouče falešné. I kdyby nebyly, tak by 230 stejně bylo daleko od rekordu Alexe Cverny, který prý ve výkonu trestu zvedl přes 300 kg, za což si přímo od ředitele věznice vysloužil diplom. Paul zkrátka ještě musí trénovat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Paul tvrdil, že má ban na UFC akce, takže se vkradl v převleku

Influencer a boxer, který tvrdil, že mu UFC před více než dvěma lety zakázalo chodit na akce, si oblékl speciální převlek a následně se vplížil na historickou událost ve Sphere v Las Vegas. Jak podotkl v níže uvedeném videu, už je to nějaký čas, co se mu podařily takové kousky, které mu pomohly proslavit se, když byl mladší.

Generální ředitel UFC Dana White a šampion UFC v polo-těžké váze Alex Pereira prošli kolem Paula, který měl na této památné akci zřejmě skvělá místa. Po skončení akce se Paul v neděli odpoledne vydal do texaského Arlingtonu, kde si dal další staredown s Tysonem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Dana White reaguje

„Hele, řeknu to asi takhle. Na turnaji byl i de la Hoya a toho nemohu vystát, takže můžeme s klidem říct, že nikdo nemá žádný UFC ban. Jake zkrátka ví, jak se prodat a jak přitáhnout pozornost. Znovu se mu to povedlo. V tomhle je dobrý. Jake Paul je u nás vítán, jen nesmí vyvádět a dělat problémy,“ reagoval Dana White a uvedl na pravou míru, že Paul žádný ban rozhodně nemá.

Paul však k sobě svým kouskem znovu dokázal přilákat pozornost, v čemž je skvělý. Uvidíme však, jak se mu bude dařit v souboji s Tysonem, který se nezadržitelně blíží.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *