Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » RFA promotér Marhanský má pro odsouzeného Růžičku další špatnou zprávu

RFA promotér Marhanský má pro odsouzeného Růžičku další špatnou zprávu

Marhanský Růžička

Tadeáš Růžička se mohl touto dobou těšit na souboj na speciálním RFA x IAF turnaji a poté i na milionový souboj se Sivákem, ale na nic z toho nedojde. Mawar totiž kvůli hned několika skutkům skončil ve vazbě, kde si nyní vyslechl první rozsudek. Soud ho totiž za úplně zbytečné napadení muže na koupališti poslal na půl roku do výkonu trestu. Navíc se budou projednávat i další skutky, takže doba, kterou stráví ve vězení, se ještě může výrazně protáhnout, což může mít fatální vliv na Mawarovu kariéru.


VIDEO: Benda to bude mít snadné! Podívejte, jak boxer Soukup dopadl po rvačce

„Český bojovník Tadeáš Růžička po více než měsíci ve vazbě konečně stanul před Obvodním soudem Prahy 10, kde se dozvěděl rozsudek za incident na pražském koupališti, kde v podmínce napadl neznámého muže. Za mřížemi věznice kvůli ublížení na zdraví a výtržnictví stráví půl roku. V dalších měsících navíc znovu stane před soudem, kde se budou řešit i další trestné činy, které má z minulosti na svědomí,“ informoval server Sport.cz.

„Lituju toho, jak jsem se choval, přál bych si vrátit čas. Panu obžalovanému jsem se prostřednictvím advokáta omluvil. Chtěl bych se omluvit osobně, ale to bohužel nejde,“ projevil Růžička přeci jen lítost, což je u něj velký pokrok, protože doposud se spíše projevoval jako psychopat bez emocí, na čemž měl evidentně podíl životní styl, který Mawar vedl.




Co bude po propuštění?

„Hodně lidí se změnilo, i on má šanci se změnit. Ale jestli na to má povahu, to nevím. Věci, které udělal, jsou pro mě nepochopitelné, protože měl takové možnosti, že nevím, co by ho tam mohlo změnit. Snad ale ano, přeju mu to,“ rozpovídal se Marhanský pro Sport.cz.

Růžička však nemůže čekat, že mu hned na stole přistane nabídka, naopak… „Netuším, co s ním bude, ale určitě my nebudeme první, co bychom mu dávali šanci a rvali se o něj. Neříkám, že když za dva tři roky vyjde, půjde do zahraničí a ukáže, že na to má a chová se normálně, tak si nezaslouží šanci, ale momentálně to není na pořadu dne. Zatím si absolutně nedokážu představit, že by u nás zápasil,“ naznačuje Marhanský, že Mawar další šanci jen tak nedostane. Růžička tak bude mít případně hodně těžké se někde prosadit, protože od něj organizace dávají ruce pryč. Otázkou však je, jak tomu bude za pár let, až si odsedá své, čímž budou moct vedení následně argumentovat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *