Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Očekávaný souboj Beterbiev vs Bivol dostává epické promo

VIDEO: Očekávaný souboj Beterbiev vs Bivol dostává epické promo

Artur Beterbiev a Dmitry Bivol, kteří jsou v současnosti dvěma nejlepšími boxery polo-těžké váhy na světě, se měli o nesporný titul utkat již v červnu, než Beterbieva přinutil přetržený meniskus ze zápasu odstoupit. Nyní se oba konečně utkají 12. října v Rijádu v Saúdské Arábii. Ve středu byla zahájena poslední propagační akce k zápasu tiskovou konferencí v Londýně, kde se dlouholetí soupeři konečně střetli v intenzivním staredownu. K souboji bylo představeno další epické promo.


To je dost zvláštní! Kincl popisuje, jakým způsobem se dozvěděl o náhradníkovi

Artur Beterbiev nepoznal porážku ve 20 profesionálních zápasech a zároveň si připsal 20 vítězství na KO/TKO, je současným šampionem organizací WBC, IBF a WBO v polo-těžké váze a naposledy v lednu ukončil Calluma Smithe. Rovněž neporažený Dmitry Bivol s bilancí 23-0 je současným šampionem WBA a IBO v polo-těžké váze a květnu 2022 si připsal skalp Canela Alvareze.

Dnes bylo zveřejněno oficiální promo video k zápasu Artur Beterbiev vs. Dmitry Bivol, který se uskuteční už 12. října v Rijádu. Čtyřminutová upoutávka je jako z jiného světa a je vhodná přesně pro toto epické střetnutí, které se uskuteční za 17 dní příští měsíc. Bojovníci vylezou na zasněženou horu a nakonec bojují s meči, zatímco je povzbuzují jejich vojáci. Vizuální scenérie jsou vynikající a někdo s promem opravdu vyhrál. 







Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *