Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Benda to bude mít snadné! Podívejte, jak boxer Soukup dopadl po rvačce

VIDEO: Benda to bude mít snadné! Podívejte, jak boxer Soukup dopadl po rvačce

Soukup Benda

Organizace Clash of the Stars se primárně zaměřuje na různá bizarní individua, ale nabízí i tváře s evidentním sportovním talentem. Za zmínku stojí Gelnarová, Zach, Dynamo a nebo třeba Karlos Benda, který patří k hlavním tvářím organizace. Právě Benda se totiž postará o další hlavní zápas, ve kterém se utká se Soukupem, který má na krku další kauzu. Tentokrát se měl porvat s manželem Hanychové.

Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení, aby se nešířily dezinformace. Panu Soukupovi nepřeji nic zlého a naopak mu přeji brzké uzdravení,“ reagovala Hanychová na celou situaci.

Zprvu nebylo jasné, jak vážný vlastně souboj byl, ale následně se ukázalo, že šlo asi o pořádnou vřavu. Soukup má totiž v obličeji celou řadu monoklů, což je zvláštní, když jde o profesionálního boxera, který by si měl v podobných případech poradit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXPRES CZ (@exprescz)




Benda reaguje na kritiku souboje se Soukupem

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu, je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10. Dostanu za to nejvíc zaplaceno. Ty kecy o sportovní výzvě… Vy všichni, co tyhle kecy píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za tyto prachy nevzali. Jasně, že vzaly,“ cituje Fight Live Bendu.

„Kupuju nový dům a oprav sice není moc, ale peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět. I vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě… Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla, vydělám si díky tomu všude.“

Benda tedy nezastírá, že jsou motivací peníze a pozornost, což je však pochopitelné. Navíc požadované výzvy mohou přijít v budoucnu, takže není kam spěchat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *