Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Kritika i byznys? KSW vedení reaguje na rozporuplné ohlasy na Gelnarovou

Kritika i byznys? KSW vedení reaguje na rozporuplné ohlasy na Gelnarovou

KSW Gelnarová

Organizace KSW je známá hlavně svými kvalitními bojovníky a potažmo i zápasy, ale také občasnými freak fighty. Na tuto notu pak polský kolos zahraje i v Ostravě, kde se představí Clash hvězda Hanka Gelnarová, což samozřejmě vyvolalo hodně rozporuplné reakce.

A je to tady! Tadeáš Růžička si vyslechl trest za napadení na koupališti

„Odezva český fanoušků byla poměrně dobrá. Příspěvek s Hankou na instagramu udělal šílená čísla. Polští fanoušci jsou ale více zapáleni do sportovního aspektu MMA a novinu přijali s nelibostí. Obzvláště ti, kteří se nejvíce vyjadřují na platformě X, od nás očekávají, že budeme na sto procent oddaní sportovním duelů. I OKTAGON však ukázal, jak moc diváci chtějí v kleci vidět osobnosti, jež prolamují hranice MMA komunity,“ rozpovídal se pro iSport.cz sportovní ředitel Rysiewski.

„Ještě nemám přesná čísla, ale poté co jsme oznámili účast Hanky na KSW 99, prodej lístků se výrazně zvednul. Předtím byl počet prodaných míst menší, než jsme čekali. Uvedli jsme je na trh v srpnu, což se záhy ukázalo jako ne úplně dobré načasování. Přišly povodně a nikdo se moc neupínal na to, co bude dělat v polovině října, nýbrž zda voda vyplaví i jejich domov. Teď přišel ideálně čas prodej rozhýbat, což se povedlo.“




KSW by chtělo i Bendu?

„…Mám i nové informace od KSW. Já ale věřím tomu, že pořád budu zavázán v jedné stáji. V té s podobným konceptem, ve které jsem zápasil doposud,“ prozradil Benda pro Sport Win, že je stále v kontaktu s polským kolosem, kterému by se skrze expanzi do Česka Benda samozřejmě hodil.

Konkrétnější však být nemohl, „To komentovat nemůžu. Snad můžu říct jen to, že jsem pořád v jejich hledáčku. Pro mě by zápas tam byla velká událost. Když to vyjde, bylo by to super, byť tam s největší pravděpodobností dostanu namláceno. I tak by to ale byla pro mě velká čest. Mohl bych říct, že jsem si to alespoň zkusil a pak se vrátil zpátky do Clashe, případně do nějaké podobné organizace.“

Případným soubojem v rámci KSW by Benda jistě zavřel pusy všem kritikům, kterým se nelíbí, že nebere pořádní výzvy. Jako další soupeř ho totiž čeká Soukup, kterému mnozí moc šancí nedávají.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *