Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Nebylo nutné dělat kurv*rnu? Mikulášek odhaluje dlouhodobé problémy

Nebylo nutné dělat kurv*rnu? Mikulášek odhaluje dlouhodobé problémy

Mikulášek Komuenha

Tento víkend nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF, který nabídne celou řadu hodně zajímavých zápasů. Na jeden z nich, který poutal hodně pozornosti, však nedojde. Vašek Mikulášek je totiž ze hry, z čehož není soupeř vůbec nadšený.


Kritizovaný Jíra v ohrožení? Clash vedení zvažuje tuhle zajímavou náhradu?

„Zápas je zrušen. Zatím pro mě z neznámých důvodů. Každý si o tom udělejte obrázek sami, popřípadě napište, co si o tom myslíte a co vás napadá. Já jsem na ten zápas byl připraven, dřel jsem na to a i když jsem přistoupil na podmínky soupeře, což byl zápas do 88 kg, tak i tak stejně nenastoupí. Je to škoda, těšili jsme se na to všichni, ale taková je realita. Díky všem za pochopení,“ informoval Komuenha o zrušení souboje s Mikuláškem a hned se do rivala pustil ve stories.




Mikulášek vysvětluje

„Ahoj, zdravím všechny své fanoušky a fanoušky RFA. Rád bych se všem omluvil, že nemohu nastoupit na zápas s Kokamui. Chápu, že pro ten zápas udělal maximum, ale jedna věc se mi mega nelíbí, že já jsem pro ten zápas taky udělal maximum, ale můj zdravotní stav teď není tak dobrý, jak si myslíte nebo jak si myslí spousta lidí,

Bohužel jsem měl počkat trochu déle. Boris Marhanský o tom ví a já si vážím toho, že to nerozkecal a že mi dal trochu času. Moc si toho vážím a moc děkuji. Nebyla to legrace a ještě chvíli nebude, ale štve mě to už jenom z toho hlediska, že jsem byl někde venku. Nebylo nutné dělat takové kurvárny a dávat to do příběhů. Já se tě nebojím, kámo. Nemám důvod se bát nikoho, natož tebe. U nás jsi byl žíněnka.

Mrzí mě, že ses na mě připravoval zbytečně. Mrzí mě, že nedostanu snadné peníze. To se bohužel stává, tak to prostě je. Jak říkám, nemusím ti nic dokazovat. Když o mně něco píšeš, tak mě aspoň označit, to je snadné. Každopádně se chci omluvit všem, kteří se na mě a můj zápas chtěli přijít podívat. Ale to nevadí, protože bude spousta lepších zápasů. Opravdu se omlouvám a vynahradím si to,“ rozpovídal se Mikulášek na svém IG profilu.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *