Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Speciální RFA x IAF turnaj hlásí celou řadu ztrát! Jak tedy vypadá aktuální startovka?

Speciální RFA x IAF turnaj hlásí celou řadu ztrát! Jak tedy vypadá aktuální startovka?

RFA

Tento víkend nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF, který nabídne celou řadu hodně zajímavých zápasů. Na několik z nich, které poutaly hodně pozornosti, však nedojde. Jak tedy vypadá aktuální startovka?


Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

„Zápas je zrušen. Zatím pro mě z neznámých důvodů. Každý si o tom udělejte obrázek sami, popřípadě napište, co si o tom myslíte a co vás napadá. Já jsem na ten zápas byl připraven, dřel jsem na to a i když jsem přistoupil na podmínky soupeře, což byl zápas do 88 kg, tak i tak stejně nenastoupí. Je to škoda, těšili jsme se na to všichni, ale taková je realita. Díky všem za pochopení,“ informoval Komuenha o zrušení souboje s Mikuláškem a hned se do rivala pustil ve stories.




Mikulášek nebyl jediná ztráta

V zákulisí se poslední dny spekulovalo o celé řadě ztrát, které organizace postupně potvrzovaly. Odstoupil Mikulášek a zranění hlásila i Key, kvůli čemuž se zrušil zajímavý ženský zápas. Níže se můžete podívat, jak donedávna startovka vypadala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)

A jak aktuálně startovka vypadá? To víme díky story, které na svůj IG profil umístila organizace IAF. Na zveřejnění ze strany RFA se teprve čeká a snad se jej brzy dočkáme, aby byli všichni fanoušci dostatečně informovaní, na jakou akci o víkendu jdou a nebo jaký turnaj budou v sobotu sledovat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *