Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Anthony Joshua reaguje na hodně tvrdou KO prohru! Co bude dál?

Anthony Joshua reaguje na hodně tvrdou KO prohru! Co bude dál?

Joshua

Daniel Dubois zaznamenal tvrdé vítězství a počtvrté zkazil návrat Anthonyho Joshuy na londýnský stadion Wembley, když v pátém kole zaznamenal vítězství na KO a udržel si titul IBF v těžké váze. Navíc do Wembley dorazilo 98 128 diváků. Anthony Joshua si po sobotní porážce s Danielem Duboisem i tak přišel na velmi zajímavou finanční odměnu.


Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

Server Sporty Salarier před zápasem uvedl, že AJ má jistotu, že si domů odnese částku 6 milionů liber (cca 179 376 000 Kč). Tato částka by se však mohla vyšplhat až na 25 milionů liber (747 771 379 Kč) v závislosti na prodeji PPV (pay-per-view). Co se týče Duboise, tak ten měl zaručený výdělek nejméně 3,5 milionu liber (104 636 000 Kč). Tato částka by se pak mohla vyšplhat až na 10 milionů liber (299 108 551 Kč) opět v závislosti na tržbách ze zápasu.

Důvodem, proč vítěz vydělal za zápas méně, je fakt, že Joshua je pro fanoušky větším tahákem. Duboise však pravděpodobně příliš netrápí, že na epickém souboji vydělal méně. Svůj pás IBF se mu podařilo udržet nejlepším výkonem jeho dosavadní kariéry. 




„Ano, vím, že jsme neuspěli, ale musíme se dívat na pozitiva,“ reagoval Joshua. „To je způsob myšlení a to je perspektiva, kterou musíme mít – být pozitivní. Vždycky. Podívejte se, čeho jsme za 11 let dosáhli, je to fenomenální a chci poděkovat každému z vás, kdo byl při tom se mnou. Je to cesta jako na horské dráze.

Ale víte, v čem je problém? Že to ještě zdaleka není konec. Jednou jsme to zvládli, podruhé jsme to zvládli. Udělat to potřetí nebude snadné, ale věřím, že je to něco, čeho mohu dosáhnout. Je to o tom, udělat správné kroky vpřed, tvrdě pracovat. Nemůže to vycházet z žádných vnějších hlasů nebo vlivů, musí to vycházet odsud ze srdce. Vím, že toho mám v sobě ještě hodně. Držte si pevně zapnuté bezpečnostní pásy, protože hluboko, hluboko, hluboko tady uvnitř vím, že mám ještě hodně co přinést do hry.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *