Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Speciální RFA x IAF turnaje se rozpadá před očima? Je tady další velká ztráta

Speciální RFA x IAF turnaje se rozpadá před očima? Je tady další velká ztráta

RFA

Tento víkend nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF, který nabídne celou řadu hodně zajímavých zápasů. Na několik z nich, které poutaly hodně pozornosti, však nedojde. Nedávno jsme se dozvěděli o odstoupení Mikuláška a nyní je tady další ztráta.


Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

„Zápas je zrušen. Zatím pro mě z neznámých důvodů. Každý si o tom udělejte obrázek sami, popřípadě napište, co si o tom myslíte a co vás napadá. Já jsem na ten zápas byl připraven, dřel jsem na to a i když jsem přistoupil na podmínky soupeře, což byl zápas do 88 kg, tak i tak stejně nenastoupí. Je to škoda, těšili jsme se na to všichni, ale taková je realita. Díky všem za pochopení,“ informoval Komuenha o zrušení souboje s Mikuláškem a hned se do rivala pustil ve stories.




Mikulášek není jediný

„Zápas zrušen. Soupeřka odstoupila ze zápasu kvůli zranění. Těšila jsem se na zápas, ale i toto se bohužel stává. Děkuji všem za podporu a brzy se snad vidíme,“ informovala totiž Garbaczewská, že se její souboj s Key bohužel ruší, což je další velká rána pro speciální akci, která nás čeká už tento víkend.

Mikuláškem a Garbaczewskou to navíc údajně nekončí. Podle našich informací nenastoupí ani Zoula a další jména, o čemž organizace asi informuje formou živých vysílání, kde se asi o změnách mluvilo, ale ta si asi moc fanoušků nepustí. Komfortnější by bylo aktualizovat startovku, aby vše bylo vidět hezky černé na bílém, tak snad se brzy dočkáme, protože aktuálně je v tom, co o víkendu uvidíme a co ne, poměrně zmatek.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *