Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Mach Muradov reaguje na nepříjemné bučení nespokojených fanoušků

Mach Muradov reaguje na nepříjemné bučení nespokojených fanoušků

Muradov

O hlavní před-zápas turnaje OKTAGON 61 se postaral souboj Askham vs Muradov, který byl koncipován jako titulový eliminátor. Vítěz by tedy měl mít právo bojovat s vítězem souboje Kincl vs Engizek a tím pádem i šampionem. Kdo si toto právo vysloužil? Naprosto jasně Muradov, který zvolil nečekanou taktiku, která však slavila úspěch, byť ne u všech fanouškům, protože se bohužel i bučelo.


Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

„Stádo se bude chovat vždy jako stádo, tudíž bučení mě nepřekvapuje. Za mě to byl dobrý taktický výkon. Poslední kolo sice dost opatrné, ale bylo to na jistotu. Neudělat chybu bylo důležité, protože jde o cestu k titulové bitvě, a ta je pro nás stěžejní,“ reagoval Monster Kníže pro CNN Prima NEWS.

Fanoušci asi čekali postojovou bitvu, ale MMA je krásné v tom, že nabízí celou řadu cest k výhře. Mach tentokrát zvolil zem, což dokonale vyšlo, protože Askham se nezmohl na jakýkoliv odpor a nakonec jasně prohrál. Muradov tak získal cenný skalp, který mu zajistil titulovou šanci. Nyní je jen třeba počkat, jak dopadne duel Kincl vs Engizek a jestli bude možné stihnout další titulový duel ještě letos na konci roku v O2 Aréně.




Jak na bučení reagoval Mach?

„Fanoušci ode mě asi čekali něco jiného – bomby v postoji. Musí ale pochopit, že tohle je zkrátka jiná úroveň. Vždyť můj soupeř ovládl KSW a jediné prohry tam nasbíral proti legendě Mamedu Chalidovovi. Pokaždé se najde část lidí, která tomu nerozumí, což já neřeším a nikdy řešit nebudu. Udělal jsem svou práci, vyhrál a nepředvedl jsem úplně nudný zápas. Podívejte se z druhé strany – odvedl jsem chytrý a profesorský výkon. Ani mě neškrábnul, vše jsem vykryl. Dokázal jsem mu, že jsem jiná třída, než říkal. Myslel si, že je o úroveň nade mnou a přejede mě,“ reagoval Muradov pro iSport.cz.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *