Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

Muradov

O hlavní před-zápas turnaje OKTAGON 61 se postaral souboj Askham vs Muradov, který byl koncipován jako titulový eliminátor. Vítěz by tedy měl mít právo bojovat s vítězem souboje Kincl vs Engizek a tím pádem i šampionem. Mach však každopádně před případnou titulovou bitvou stihne ještě další zápas, který proběhne ve známé polské bizarní organizaci, což je poměrně nečekaný krok.


Konec v Letem světem a teď tohle? Willy Cao dostal výzvu od Clash hvězdy

„Nebudu se účastnit žádného trashtalku, pomlouvání a podobně. Jdu jen na sportovní zápas, který se mi nepropíše do profesionální bilance. Půjdu tři kola po třech minutách. Za těch devět minut dostanu dobře zaplaceno, jednu z největších výplat na scéně. Když se v té organizaci jednou za čas představím, nemusím chodit do Gamechangeru. Za zápas dostanu několik milionů korun,“ odhalil Muradov pro iSport.cz, že ho čeká souboj v polské organizaci FAME, která je obdobou našeho Clash of the Stars. Je však třeba zdůraznit, že FAME se za poslední roky hodně posunul, takže nabízí celou řadu ryze sportovních soubojů známých jmen. Bizar však ve stáji stále má své místo, takže jde o zajímavý krok s ohledem na to, jak OKTAGON promotér Novotný proti bizaru všeho druhu divoce brojil. Nyní jeho možný titulový vyzyvatel a jedna z největších hvězd do jedné takové bizarní stáje míří.

„S organizací FAME jsem podepsal dřív, než s OKTAGONem. Prioritu ale mají sportovní výzvy v OKTAGONu. Do tohoto listopadového zápasu nemusím tolik hubnout a navíc jsem dostal super podmínky. Za tři kola sparingové délky dostanu X milionů. Jen blbec by to nevzal. Před lety jsem přijel zápasit do Čech a nastupoval jsem do klece za sto euro,“ doplnil Mach, že ho čeká královská výplata, takže se není čemu divit, že na nabídku kývl. 




Mach a reakce na návratovou výhru

„Moc všem děkuji, že jste přišli. Jak Ondra ví, já jsem tady od 12. nebo 13. OKTAGONu. Kurva, vy jste udělali pokrok. Tohle mi chybělo. Byly nějaké problémy se zdravím, ale to je jedno, nevadí. Hlavně, že jsem vyhrál. Avizoval, že je jiný level, ale ukázal jsem, že můžu i wrestlit. Byly problémy, ale to jsou mé problémy. Výhra je doma. Moc děkuji tobě i Palovi. Opravdu mi to chybělo. Omlouvám se, že jsem neukázal zápas, který jste asi čekali. Výhra je však doma,“ reagoval Muradov a přiznal, že ho trápily nějaké zdravotní problémy, které však dokázal překonat a jasně vyhrát nad elitním borcem, který dokáže využít jakékoliv chyby. Tu však Mach neudělal a tak se může radovat z cenného skalpu.

„Netrápí mě to, ale lidé ode mě čekají něco jiného. Nejsem Karlos, nehodím na zem, ale ukázal jsem, že zem také mám. Karlos mě něco naučil. V pondělí mi zavolej, dáme kávu a není problém,“ doplnil pak Mach, že je připravený jednat o dalším souboji ještě letos, tak uvidíme, zda dojde na titulový duel.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs ?

Scheck vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *