Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Dana White plánuje vstoupit do světa boxu! Co na to říká legendární Tyson?

Dana White plánuje vstoupit do světa boxu! Co na to říká legendární Tyson?

Před svým zápasem s Jakem Paulem, který se uskuteční 15. listopadu, se Mike Tyson objevil v podcastu It Is What It Is, kde diskutoval o řadě témat včetně Whiteova potenciálního vstupu na boxerskou scénu. White nedávno vyjádřil zájem o svou často diskutovanou propagaci Zuffa Boxing a Tyson věří, že propagační styl generálního ředitele UFC se do tohoto nového podniku dokonale promítne.


To je dost zvláštní! Kincl popisuje, jakým způsobem se dozvěděl o náhradníkovi

„Bude to nejlepší věc, která se v boxu stane, bude to stejné jako UFC pro MMA,“ řekl Tyson. „Pokud jste v UFC a diváci na zápas bučí, tak se na něj nedíváte. Jeho další zápas bude někde v Jižní Dakotě. Jen dobré zápasy. Pokud se vám nepovede dobrý souboj, už toho chlapa nikdy neuvidíte. Ne jako v boxu: ‚Tenhle chlap bude příští měsíc zase zápasit? Toho nechceme vidět.‘ Pokud nějaký zápas smrdí a není atraktivní, už se do UFC nevrátíte, už nikdy ty chlapy neuvidíte.“

Tyson konkrétně zmínil Shakura Stevensona jako příklad hvězdného boxera, který se stále setkává s vlažným přijetím ze strany fanoušků. Stevenson nedávno obhájil svůj titul WBC v lehké váze, když vyhrál nad Artemem Harutyunyanem v zápase, který byl fanoušky a médii doslova pranýřován za nedostatek akce.




Osmapadesátiletý Tyson očekává, že při svém listopadovém návratu do ringu, kdy se utká s Paulem, přiláká spoustu diváků, ačkoli i tento zápas sklidil svůj díl kritiky. Tyson je o 31 let starší než Paul a v profesionálním zápase se představí poprvé od roku 2005. Naposledy se utkal s další boxerskou legendou Royem Jonesem Jr. v exhibičním zápase v listopadu 2020 na kartě, na které shodou okolností Paul bojoval s basketbalovou hvězdou Natem Robinsonem. Na otázku, co si myslí o Paulovi jako boxerovi, byl Tyson stručný.

„Nevím,“ řekl Tyson. „Od doby, kdy boxoval poprvé, se hodně zlepšil. Začal jsem s ním. Před čtyřmi lety jsem ho nechal zápasit na své prelims kartě, nikdo nevěděl, kdo to sakra je. Tak jsem ho nastartoval a s největší pravděpodobností to vypadá, že ho nyní ukončím.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *