Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Mikulášek vysvětluje, proč bohužel musel zrušit další zápas, čímž soupeře dost naštval

Mikulášek vysvětluje, proč bohužel musel zrušit další zápas, čímž soupeře dost naštval

Mikulášek

Tento víkend nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF, který nabídne celou řadu hodně zajímavých zápasů. Na jeden z nich, který poutal hodně pozornosti, však nedojde. Vašek Mikulášek je totiž ze hry, z čehož není soupeř vůbec nadšený.


Tak to je šok! Makhmud Muradov míří za miliony do bizarní organizace

„Zápas je zrušen. Zatím pro mě z neznámých důvodů. Každý si o tom udělejte obrázek sami, popřípadě napište, co si o tom myslíte a co vás napadá. Já jsem na ten zápas byl připraven, dřel jsem na to a i když jsem přistoupil na podmínky soupeře, což byl zápas do 88 kg, tak i tak stejně nenastoupí. Je to škoda, těšili jsme se na to všichni, ale taková je realita. Díky všem za pochopení,“ informoval Komuenha o zrušení souboje s Mikuláškem a hned se do rivala pustil ve stories.




Mikulášek vysvětluje

„Dostal jsem antibiotika, protože mám zánět v celém těle. Trápilo mě to už před Sandrem, kdy jsem zkolaboval. Nikdy jsem neměl ani modřinu, ale po tom zápase jsem byl celý oteklý jako nikdy předtím.

Je mi to mega líto, protože věřím, že se na to Frederico dobře připravil. Jen jsem to bohužel v jednu chvíli vzdal, protože jsem si řekl, že moje zdraví je na prvním místě a nemá smysl, abych si dál ubližoval.

Takže takhle, je mi to mega líto. Ať si to přebere, jak chce, ať si řekne, že jsem takový nebo onaký, myslím, že je to nakonec jedno, protože on moc dobře ví, že jsem se ho opravdu nebál,“ vysvětlil Mikulášek pro MMA Fanatik, že ho trápí dlouhodobé zdravotní problémy, kvůli kterým nemůže nastoupit do dalšího souboje.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *