Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Konec v Letem světem a teď tohle? Willy Cao dostal výzvu od Clash hvězdy

Konec v Letem světem a teď tohle? Willy Cao dostal výzvu od Clash hvězdy

Clash

Bizarní stáj Clash of the Stars byla před posledním turnajem pod palbou kritiky hned za několik kauz. Vše rozdmýchal Samir svým nenávistným projevem a poté se se svým německým prohřeškem přidala i Hanka Gelnarová, na kterou pak navázali Bukys, Novby a další. Pod kotlem navíc přiložil i OKTAGON promotér Ondřej Novotný, který se obecně proti bizaru jasně vymezil a naznačil, že by mohl případně padnout ban pro každého, kdo by se s bizarem chtěl spojovat.


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

„Já ani OKTAGON nejsme ti, kdo mají něco zakazovat. Ale jsme v pozici jasného lídra trhu a sportu, který dnes nějakým způsobem zastřešuje bojová umění. Lidi se na něj hodně dívají přes MMA a přes nás jako organizaci. V první řadě bych byl rád za zákon o sportu. Ten by měl dát jasná pravidla, co můžeš a nemůžeš, a kdo ti to musí schválit. Stejně jako v každé civilizované zemi.

Věřím, že lídři trhu v sázkových společnostech od toho dají kompletně ruce pryč stejně jako Tipsport a nebudou vypisovat kurzy. Věřím, že je to jasný vzkaz všem dalším partnerům, že spojovat se s něčím podobným je pro podnikání jen škodlivé. Jak znovu říkám, tady člověk nemůže přitáhnout pozornost ničím jiným než tím, že bude posouvat hranici dál a dál. Já mám už skoro tři děti v různém věku. Tohle určitě není něco, v čem bych je chtěl vidět vyrůstat a fandit tomu,“ citoval před časem Sport.cz Novotného, který by byl evidentně rád za zákon, který by jasně definoval hranice.




„Domluvili jsme se s Ondrou Novotným, že už nebudu účinkovat v MMA Letem Světem. Zavolali jsme si, Ondra mi zavolal. Chápu jeho pohled na tuto věc. Dřív jsem se k tomu vyjádřil celkem jasně. Já OKTAGON stále vnímám jako MMA jedničku v ČR, ale Clash vnímám jako show a zábavu. Občas se rád podívám na nějakou šílenost a občas se podívám na MMA a nechci si mezi tím vybírat, takže proto jsme se takhle dohodli,“ oznámil Willy Cao, že po domluvě s Novotným už nebude součástí vysílání MMA Letem Světem, kde byl donedávna posilou společně s bojovníkem Andrejem Kalašnikem. Vše nejspíš rozhodla sobota, kdy se konaly turnaje organizací OKTAGON MMA i Clash of the Stars s tím, že Cao se vydal na pražskou akci.




Novotný vysvětluje

„Hele, Willymu jsem zavolal, řekli jsme si, popřál jsem mu hodně štěstí a řekl jsem mu, že respektuji, jakým způsobem to vede, ale pro mě v MMA Letem Světem už to nedávalo smysl, protože, většinu důvodů si nechám pro sebe, ale ten hlavní je, že mě to musí bavit. Když jsme se bavili o zahraničí, tak mě to bavilo. Jakmile jsme však přecházeli k lidem, které oba známe, tak mě to přestávalo bavit, protože Willy má dneska byznys postavený na tom, že je s každým zadobře a některé věci říkat nechce. Když se ho já zeptám, tak nechce říct svůj názor, ale když se ptá on mě, tak mě trápí, abych řekl názor, aby to byla clickbait věc, s čímž jsem v pohodě, ale musí to být oboustranné. To nebylo. V tu chvíli mě to nebaví. Jinak ho respektuji a přeju mu vše dobré, ale každý máme svůj podcast,“ vysvětlil Novotný ve svém vysílání, že evidentně nešlo jen o spojení s Clash.




Jak kdyby toho nebylo málo…

„Willy Cao je na mém seznamu už dlouho. Pokaždé, když ho zahlédnu na galavečeru, mu mám chuť dát levý hák, neboť mě ignoruje, jak kdybych byl vzduch, i když stojím praktick metr od něj. Zpečetil si to ve chvíli, kdy se vysmál mému kamarádovi Jírovi, který chce, abych oddával na jeho svatbě. Ať se lidi smějí přímo mně, to nějak zvládnu, ale netoleruji, když se lidi smějí mám kamarádům nebo známým,“ poslal střelec Standa Lukeš jasnou zprávu a výzvu, tak uvidíme, zda se dočkáme dalšího vývoje.

Clash




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *