Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Šampion Rony Paradeiser avizuje, jak porazí rivala Keitu! Losene reaguje

Šampion Rony Paradeiser avizuje, jak porazí rivala Keitu! Losene reaguje

Paradeiser Keita

V Brně včera probíhal turnaj OKTAGON 61, kterému vévodil souboj Paradeiser vs Duque, od kterého se očekávala poměrně vyrovnaná podívaná, ale nakonec jsme dostali dominantní představení v podání šampiona, který nenechal nic na náhodě a doručil tvrdé ukončení, kterým si potvrdil účast ve finále milionové pyramidy a tím i vytouženou odvetu s Keitou.


Promotér Novotný odhaluje skutečný důvod, proč se rozešel s Willym Caem

„Budu to mixovat. Budu ho házet, budu ho bít, budu dělat svou práci. Myslím si, že takového soupeře, jako jsem já, ještě neměl. Za ty tři roky, co jsme spolu zápasili, jsem se posunul. Myslím si, že už pro něj nebudu zkouška, ale rovnou tečka, na kterou narazí. Přeji mu jen to dobré, ale prohraje,“ naznačoval Paradeiser na tiskové konferenci, jak na Keitu na druhý pokus vyzraje. Už poprvé mu totiž jako jeden z mála hodně zatopil a došel s ním až na konec pátého kola, takže bude zajímavé sledovat, jak se vyvine odveta.

„Už jsem s ním bojoval, takže dobře vím, co takový soupeř nabízí. Znám ho moc dobře. Od posledního souboje ho pečlivě pozoruji. Znám ho lépe, než on zná sám sebe. Potřebuji jen 30 sekund a budu vědět, jak ho porazím. Věřte mi, porazím ho. Stačí mi 30 sekund, načtu si data a budu vědět, jak vyhrát,“ kontroval hned Keita, takže nás jistě čeká hodně zajímavý souboj, ve kterém bude hodně ve hře.




Rony a reakce na výhru

„Čekal jsem, že to přijde po jiné kombinaci. Sakra, dal jsem do toho všechno. Vždycky jde udělat o něco víc, ale chci říct, že fandím každému jednomu fanouškovi a jsem rád za to, že tady jsou. Když jsem mu dal to KO, tak mi ukápla slza. Dal jsem do toho totiž všechno. Věřím, že ve finále do toho dám také všechno. Jsem moc rád a šťastný. Mám v sobě všechny pocity. Už teď se však těším na to finále. Čeká mě další souboj. Jsem extrémně rád, že to zvládl i Keita a můžeme se tedy popasovat,“ reagoval Rony Paradeiser na důležitou výhru, která ho poslala do finále milionové pyramidy.

„Bude to grand finále. S Keitou máme dlouhou rivalitu. Měli jsme o pás bojovat v Ostravě, ale on šel radši do 66. Nyní si to dáme o pás a 300 000 euro. Bude to vrchol evropského MMA. Extrémně se na to těším,“ potvrdil Rony, že dává do hry titul šampiona, takže bude v sázce opravdu hodně.




Co nás čeká?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs ?

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplico

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs ?

Scheck vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2 – o titul lehké váhy

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *