Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Přes tvrdou porážku tučná výplata! Kolik si vydělají Joshua a Dubois?

Přes tvrdou porážku tučná výplata! Kolik si vydělají Joshua a Dubois?

Daniel Dubois zaznamenal tvrdé vítězství a počtvrté zkazil návrat Anthonyho Joshuy na londýnský stadion Wembley, když v pátém kole zaznamenal vítězství na KO a udržel si titul IBF v těžké váze. Navíc do Wembley dorazilo 98 128 diváků. Anthony Joshua si po sobotní porážce s Danielem Duboisem i tak přišel na velmi zajímavou finanční odměnu.


Tak škoda! David Kozma má pro své fanoušky bohužel špatnou zprávu

Server Sporty Salarier před zápasem uvedl, že AJ má jistotu, že si domů odnese částku 6 milionů liber (cca 179 376 000,-). Tato částka by se však mohla vyšplhat až na 25 milionů liber (747 771 379,-) v závislosti na prodeji PPV (pay-per-view). Co se týče Duboise, tak ten měl zaručený výdělek nejméně 3,5 milionu liber (104 636 000). Tato částka by se pak mohla vyšplhat až na 10 milionů liber (299 108 551,-) opět v závislosti na tržbách ze zápasu.

Důvodem, proč vítěz vydělal za zápas méně, je fakt, že Joshua je pro fanoušky větším tahákem. Duboise však pravděpodobně příliš netrápí, že na epickém souboji vydělal méně. Svůj pás IBF se mu podařilo udržet nejlepším výkonem jeho dosavadní kariéry. 




Joshua se ihned po zápase ohradil proti návrhům, že by měl pověsit rukavice na hřebík. Na tiskové konferenci prohlásil: „Vždycky jsem držel hlavu vztyčenou. Chtěli jsme uspět a bohužel jsme neuspěli. Hodili jsme si kostkou a vytvořili historii britského boxu. Samozřejmě chci bojovat dál. Bojovník – to je to, co jsem. Musíme vzdát hold Danielovi. Smekám před ním klobouk. Chci poděkovat svému týmu za to, jak mě připravil. Bylo tam pár chyb, ale to k tomu patří. Drobné rezervy vás na nejvyšší úrovni mohou stát hodně.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *