Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Věří tomu ještě vůbec někdo? McGregor dává další slib ohledně svého návratu

Věří tomu ještě vůbec někdo? McGregor dává další slib ohledně svého návratu

Do Wembley na zápas Joshua vs Dubois dorazilo 98 128 diváků a mezi fanoušky byla i irská superstar Conor McGregor. Ten se po delší době vyjádřil k potenciálnímu návratu, který se již značnou dobu protahuje a navíc byl zrušený i jeho dlouho plánovaný souboj s Michaelem Chandlerem.


Promotér Novotný odhaluje skutečný důvod, proč se rozešel s Willym Caem

Jedno je nyní jisté. Conor McGregor v roce 2024 bojovat nebude. Bývalý šampion dvou váhových divizí to v sobotu potvrdil uznávanému novináři Arielu Helwanimu. „Tenhle rok to nebude. Jedna věc je však jistá,“ řekl Conor Helwanimu během boxerského galavečeru Joshua vs Dubois v rozhovoru pro platformu DAZN. „Kdykoli a kdekoli to bude, budu stoprocentně připraven. To je vše, na co se teď mohu soustředit.“

V červnu McGregor odstoupil kvůli zlomenině malíčku na noze z plánovaného zápasu s Michaelem Chandlerem. Chandlerovi mezitím došla trpělivost a na začátku tohoto měsíce si domluvil odvetný zápas s Charlesem Oliveirou. Generální ředitel UFC Dana White nedávno potvrdil, že pro Conora nebude domlouvat žádného soupeře, pokud nebude stoprocentně připravený. Až se tak stane, tak prý oznámí datum Conorova návratu a až poté budou hledat vhodného soupeře. 




„Je to tak, jak to je,“ pokračoval McGregor. „Prostě to beru na vědomí a jedu dál. Mým úkolem je chodit do gymu a být ve formě. Budu stoprocentně připravený. Mám v UFC smlouvě dva zápas a ty příští rok dostanete.“

Šestatřicetiletý McGregor nezápasil od července 2021, kdy prohrál s Dustinem Poirierem na TKO poté, co si v prvním kole zlomil nohu. McGregor prohrál tři z posledních čtyř zápasů, což vyvolává pochybnosti o tom, zda dokáže znovu získat svou starou formu. V roce 2015 získal titul šampiona UFC v pérové váze a v roce 2016 titul šampiona UFC v lehké váze. Jeho aktuální vynucená pauza je 1170 dní!  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *