Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Joshua okusil vlastní medicínu! Dubois ho rozebral a tvrdě poslal k zemi

VIDEO: Joshua okusil vlastní medicínu! Dubois ho rozebral a tvrdě poslal k zemi

Joshua

Organizace OKTAGON MMA má na dohled překonání světového rekordu v návštěvnosti MMA akce. Na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu se totiž počítá s téměř 59 000 fanoušky, což je neuvěřitelná kulisa. O pár týdnů dříve a o kousek dál se však konala akce, která nabídla ještě větší čísla, protože se přiblížila ke kulise v počtu 100 000 fanoušků, kteří měli možnost sledovat tvrdý pád domácího borce.


Vezměte si naše peníze! OKTAGON potvrzuje skvělou titulovou bitvu

Dosavadním rekordmanem v největší návštěvnosti na britské boxerské akci bylo 94 000 fanoušků na zápas mezi Tysonem Furym a Dillianem Whytem v roce 2021. Poté, co se prodalo 90 000 vstupenek na zápas Joshua vs. Dubois, oznámil saúdskoarabský boxerský makléř Turki Alalshikh, že bude přidán nový blok vstupenek, čímž se číslo návštěvnosti zvýšilo na neuvěřitelných 96 000. To je sice o 2000 lidí méně než celkový návštěvnický rekord stadionu Wembley, který v roce 2017 stanovila zpěvačka Adele, ale stále jde o neuvěřitelný úspěch.

„Naše žádost o rozšíření kapacity pro rekordní boxerský dav na stadionu Wembley na zápas Joshua vs. Dubois v rámci Riyadh Season Card Wembley Edition byla schválena,“ napsal Turki na X (dříve Twitter). „Vstupenky se začnou prodávat v pátek ve 12 hodin britského času.“




A jak to nakonec dopadlo?

Anthony Joshua (28-3) měl před soubojem na kontě čtyři vítězství v řadě, včetně drtivého knokautu bývalého šampiona UFC Francise Ngannoua letos v březnu. Daniel Dubois (21-2) byl nedávno povýšen na mistra světa IBF v těžké váze poté, co Oleksandr Usyk pás uvolnil. Letos v červnu porazil Filipa Hrgoviče v osmém kole TKO a získal prozatímní titul IBF. A nyní si připsal další výhru. Dubois totiž Joshuu postupně rozebíral a hned několikrát jej poslal k zemi. Joshua se však nevzdal, což ho nakonec stálo tvrdé KO. Však se níže podívejte sami.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *