Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Žádný útěk ke konkurenci se nekoná! OKTAGON si udržel elitního borce

Žádný útěk ke konkurenci se nekoná! OKTAGON si udržel elitního borce

OKTAGON

V Brně právě probíhá turnaj OKTAGON 61, na kterém jsme měli možnost vidět i souboj Sanikidze vs Cartwright, který nabídl zajímavé šachy, ze kterých měl nakonec více druhý jmenovaný, který si připsal cennou výhru. Navíc jsme se díky tomu dozvěděli, že si OKTAGON udržel elitního borce,


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

Hned po zmíněném souboji totiž do klece přišel bývalý šampion Jonas Magard, o kterém se vědělo, že řeší své další angažmá, protože mu soubojem s Hillem vypršela smlouva. No, ke konkurenci se nechystá, protože prodloužil s OKTAGONem a možná nás tedy čeká odveta Magard vs Cartwright 2, která by mohla být o uvolněný titul, který po sobě zanechal Lima, který odešel do UFC, kde zažil jednu z nejlepších premiér tohoto roku, když doručil ukončení, za které získal bonus za výkon večera.

Brzy se jistě dozvíme více, ale Magard je samozřejmě velkou posilou a nyní dá se říct OKTAGON stálicí, na kterou se můžeme těšit i do budoucna.




OKTAGON míří do nového města

Promotér Novotný potvrdil, že OKTAGON příští rok zavítá do Třince, což je pro tamní fanoušky skvělá zpráva. Zřejmě půjde o klasický březnový termín, který doposud patřil Ostravě, ale tu OKTAGON na nějakou dobu vynechává, takže zřejmě dostane prostor Třinec, který je v hodně podobném regionu. Více informací se asi dozvíme před rekordním turnajem OKTAGON 62, kdy je na programu další velká OKTAGON TIME tisková konference, kde se jistě oznámí plány do konce roku, ale i na začátek toho příštího, takže se máme hodně na co těšit.

Příští rok je však zatím daleko. Do konce toho aktuálního nás čeká ještě 5 skvělých turnajů s tím, že sezónu tradičně zakončí pražská O2 Aréna, kde se spekuluje o titulové bitvě v rámci střední váhy, ale uvidíme, jak se všechno vyvine.




Co nás čeká?

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs Bahaji

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Pudilová  vs Bolander




12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2




9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs ?

Scheck vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *