Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Muradov tak, jak ho neznáš? Mayweather, Love Island i talent na jazyky

Muradov tak, jak ho neznáš? Mayweather, Love Island i talent na jazyky

Muradov

Součástí dnešního skvělého turnaje OKTAGON 61 je i souboj Askham vs Muradov, který nejspíš rozhodne o tom, kdo vyzve vítěze souboje Kincl vs Engizek a tedy šampiona divize. Jde tedy o hodně, tak uvidíme, jak se souboj vyvine. OKTAGON tedy na svém blogu nabídl zajímavosti, o kterých si možná netušil.


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

DRSNÉ ZAČÁTKY

Muradovův příběh začíná 8. února 1990 v Dušanbe, hlavním městě Tádžikistánu, tehdy ještě součásti Sovětského svazu. Jeho národnost je ale uzbecká. V době před jeho vstupem do světa MMA nebyl jeho život vůbec jednoduchý. Pracoval jako vyhazovač v Rusku, kde měl dokonce utržit bodnou ránu do břicha, ze které má dodnes jizvu.

OSUDOVÉ SETKÁNÍ

Do Prahy přijel v roce 2012 s cílem změnit svůj život. Úplnou náhodou si tehdy vybral tréninky u Monstera, a to mu změnilo život. Dovol nám trochu nostalgie z pohledu Monstera: „Jeho první den u nás si pamatuju naprosto přesně. Přišel v neděli, to jsme měli společné sparingy na Václaváku, kam chodili lidi z různých gymů. To byla ještě jiná doba. Přišel jeden Rus a přivedl Macha, který si chtěl zacvičit a chtěl spárovat. Byl to takovej vysokej hubenej a kudrnatej kluk. Dostal slušně naloženo, ale všechno skousnul a říkal, že příště přijde znovu. Takhle u nás začal,“ vzpomíná Kníže na první okamžiky s Muradovem.




PŘÁTELSTVÍ S MAYWEATHEREM

Muradovovu kariéru totálně nakoplo setkání s Floydem Mayweatherem, který ho v instagramovém postu označil za „nejlepšího MMA fightera na světě“. Tohle přátelství přineslo Machovi nejen tu nejlepší světovou přípravu, ale i obrovský nárůst popularity a pozornosti.

INSTAGRAMOVÁ HVĚZDA

A čísla s tím spojená na sebe nenechala dlouho čekat. Dnes má Muradov více než 2 miliony sledujících na Instagramu, což z něj dělá nejsledovanějšího zápasníka v celém OKTAGONU. Pro srovnání, Karlos Vémola nebo Attila Végh mají na Instagramu „jen“ okolo 400 tisíc.




PRVNÍ UZBEK V UFC

Tenhle úspěch mu už nikdo neodpáře! Po letech přípravy pod vedením Monstera se skutečně jako první zástupce Uzbekistánu probojoval až do UFC. Jak ale sám říká, bojoval nejen za Uzbekistán, ale i za Česko.

TALENT NA JAZYKY

Muradov se ve světě neztratí. Domluví se celkem šesti jazyky – uzbecky, tádžicky, rusky, česky, anglicky a polsky. Machova schopnost se takhle domluvit mu nepochybně otevírá dveře nejen ve světě MMA!

LÁSKA Z LOVE ISLANDU

O tom, že máš o jednom z nejlepších borců organizace přehled po sportovní stránce, vůbec nepochybujeme. Víš ale, že tvoří pár se Sabinou Karáskovou, účastnicí Love Islandu 2022? Muradov ale na ostrov lásky pro Sabinu nemusel, dali se dohromady až po skončení reality show a dnes tvoří stabilní a krásný pár. A my přejeme hodně lásky i do let příštích!




Co nás čeká?

21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs Bahaji

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Pudilová  vs Bolander




12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Dalisda vs Martin 2

Coga vs Račić

Machaev vs Hendin

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Todev vs Palasz 2




9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Moeil vs ?

Poppeck vs ?

Scheck vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *