Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nový bizar? Organizace Fight Circus představila rošambo aka kopání do koulí

Nový bizar? Organizace Fight Circus představila rošambo aka kopání do koulí

Bizár je v posledních letech všude kolem nás a zřejmě mu nejde uniknout. Stále se posouvají nové hranice a vymýšlí se nové způsoby, jak přitáhnout pozornost náročného fanouška. Nedávno dal generální ředitel UFC Dana White punc oficiality „fackované“ alias Power Slap. Organizace Fight Circus nyní přišla s kopáním do slabin, tak doufejme, že se toho White znovu nechytne…


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

„Zápas“ v kopání do slabin proběhl v thajské organizaci Fight Circus, která pořádná různé bizarní show. A ano, na akci a zvlášť na souboj v kopání do slabin dohlížel UFC veterán Matt Brown, který se zjevně velmi dobře bavil. 

Lidé z Fight Circus určitě nejsou první zvrhlíci na světě, kteří pořádají staré dobré „Roshambo“, ale byli dost odvážní na to, aby to natočili a dali na internet, aby to všichni viděli. Inovátoři jako vždy. Z toho, co jsme viděli, vyplývá, že tu vlastně platí nějaká pravidla, protože je vidět, že si jen tak nekopou mezi nohy. Tohle je čistá akce, vše nad rámec pravidel. Matt Brown by jistě nedovolil, aby tento potenciálně vzkvétající sport pošpinily nějaké vylomeniny a problémy. Jak poznamenali fanoušci, je to pořád méně hloupé než Power Slap.







Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *