Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Benda odhaluje, jak je to s koncem Clash, a naznačuje svou další budoucnost

Benda odhaluje, jak je to s koncem Clash, a naznačuje svou další budoucnost

Benda

Vedení organizace Clash of the Stars avizovalo, že se na deváté akci dočkáme oznámení, které by mohli mnozí vnímat jako skandální, což se také potvrdilo. Sám Le Sy totiž ohlásil další turnaj, který se bude konat v Brně, a vlastně skoro jen tak mezi řečí přidal, že to bude poslední akce Clash of the Stars, což vyvolalo bouřlivé diskuze. Co k tomu řekl Benda, který už avizuje, že po souboji se Soukupem přijde na řadu titulový duel s Grnárem?

VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

„Možná jste viděli, že ještě dnes tady byl Aleš Bejr. Chtěl se vrátit do zápasu. Chtěl tady stát proti Novotnému. My jsme mu tu šanci už nedali. Myslím si, že těch kličkování, urážek a divadla bylo dost. Aleši, chci tě v kleci na dalším galavečeru! Na našem desátém galavečeru. Budeme stát v kleci ty a já a bude to konec Clash of the Stars a konec Aleše Bejra,“ vyzval Le Sy Bejra a zároveň oznámil konec Clash of the Stars.

O souboji Le Sy vs Bejr se mluví už hodně dlouho, ale stále docházelo k posunům a změnám plánu. Nyní je však nabídka na stole, tak uvidíme, zda Psychopat výzvu přijme a zda případně do souboje nastoupí, protože to nikdy není jisté. Hodně klíčové také bude, jaká se stanová pravidla. Le Sy má totiž jako bývalý profesionální bojovník velkou výhodu, kterou bude třeba nějak vyvážit. 




Le Sy na konci trvá

„Bohužel ano. Bude to Clash úplně poslední, vážně je tomu tak. Situace, které nastaly, vedly zkrátka k tomu, že tohle bude fakt konec,“ potvrdil Le Sy pro SportWin, že je desátá akce poslední akcí Clash of the Stars.

„Nikdy neříkej nikdy. Ale ano, pro danou chvíli to bude definitivní konec Clash of the Stars.“ Není to škoda? „Samozřejmě. I nás ta jízda baví, ale bohužel. Tak to prostě bude.“

A co tedy Le Sy bude dělat dál? „Uvidíme. Ty poslední tři roky ale byly pro mě hodně náročné. Nikdy jsem nečekal, že budu povinnostmi a prací zavalen až tak. V první řadě si tak potřebuji pořádně odpočinout.“




Co na to Benda?

„Na to můžu odpovědět jenom tak, že Clash skutečně skončí, bohužel je to pravda. Určitě vás můžu ale ujistit, že já budu bojovat pořád dál,“ reagoval Benda na dotaz, zda věří, že Clash of the Stars opravdu končí.

Obecně se však spekuluje, že bizarní stáj jako taková neskončí a že jde spíše jen o název nebo formality, „Upřímně, tohle já nevím. Co jste teď řekl, je samozřejmě ta nejlogičtější varianta, všichni si něco takového myslí. Já můžu jen říct, že mám domluvené i další zápasy, neskončím bitvou se Soukupem. Kde přesně ty zápasy ale proběhnou, to je něco, čím si já sám nejsem vůbec jistý.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *