Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » PFL láká na nové promo k zápasu gigantů! Chce překonat UFC 306

PFL láká na nové promo k zápasu gigantů! Chce překonat UFC 306

Spolumajitel PFL Donn Davis přišel s odvážným tvrzením ohledně nadcházející akce „Battle of the Giants“ v čele se zápasem o titul v těžké váze mezi Renanem Ferreirou a bývalým šampionem UFC Francisem Ngannou. Davis prohlásil, že náklady na tuto akci, která se uskuteční 19. října v hotelu The Mayadeen v Rijádu v Saúdské Arábii, zastíní náklady galavečeru UFC 306, který se konal minulou sobotu v lasvegaské aréně The Sphere.


Konec v Letem světem a teď tohle? Willy Cao dostal výzvu od Clash hvězdy

V rozhovoru pro deník New York Post Davis zdůraznil význam této akce nejen pro PFL, ale pro celý svět MMA. „Především věřím, že se jedná o největší možnou akci v MMA,“ řekl Davis. „Díky tomu je to pro PFL určitě největší událost. UFC je větší společnost a my pořádáme větší akci. Takže je to pro nás velká věc.“

Zápas těžké váhy mezi Francisem Ngannou a Renanem Ferreirou je jen částí atraktivity akce. Na hlavní kartě ještě uvidíme souboj o titul v ženské pérové váze mezi úřadující šampionkou Larissou Pacheco a legendární Cris Cyborg. Kromě nich se na kartě objeví také bojovníci jako šampion Bellatoru ve střední váze Johnny Eblen a bývalý šampion A.J. McKee.




Davis se rovněž zabýval finanční náročností akce a přirovnal ji k epickému turnaji UFC 306. „Náklady na tento galavečer jsou astronomické. Dana White mluví o své akci v The Sphere za 20 milionů dolarů, tohle je ještě víc. Bojovníci zde vydělají více peněz. Na této kartě se uskuteční více velkých zápasů. Tyto náklady jsou pro nás vyšší než jeho náklady na The Sphere,“ vysvětlil Davis.

Ambice PFL překonat UFC jak v kvalitě akcí, tak i ve finančním rozsahu znamená odvážný krok organizace, která se snaží vybojovat si významné místo v MMA světě. V čele hvězdami nabitého programu slibuje PFL „Battle of the Giants“ velkou událost, kterou si fanoušci MMA nebudou chtít nechat ujít. PFL také v nové ukázce láká na velkolepé promo video k souboji Ferreira vs Ngannou. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Professional Fighters League (@pflmma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *