Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Karlos Benda se chlubí, jak se mu díky souboji se Soukupem zlepšil život

Karlos Benda se chlubí, jak se mu díky souboji se Soukupem zlepšil život

Benda

Organizace Clash of the Stars se primárně zaměřuje na různá bizarní individua, ale nabízí i tváře s evidentním sportovním talentem. Za zmínku stojí Gelnarová, Zach, Dynamo a nebo třeba Karlos Benda, který patří k hlavním tvářím organizace. Právě Benda se totiž postará o další hlavní zápas, ve kterém se utká se Soukupem, což sice mnozí kritizují, ale sám Karlos si může mnout ruce.

VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

„Jakmile ta nabídka přišla, byl jsem okamžitě rozhodnutý, řešila se jenom váha. Vážím kolem 110 kil a půjdeme 95. Patnáct musím tedy shodit, jako celoživotní kulturista ale vím, že se to dá zvládnout. Náročné shazování pro mě bude jediným negativem, jinak má tenhle souboj jenom samé benefity. Ať už Soukupa máte rádi nebo ne, zápas s ním bude extrémně sledovaný, každého to bude zajímat. Taky to bude můj první soupeř, jenž má na sítích větší sledovanost než já. Od chvíle, co se to oznámilo, vychází o našem zápase denně články, chodí mi i nabídky na různé spolupráce. Nemůžu si na nic stěžovat.,“ pochlubil se Benda pro Sport Win.

Karlos se navíc může těšit i na hodně zajímavou výplatu, „Když to srovnám se svou dosud největší výplatou, za Soukupa dostanu jednou tolik. Konkrétnější být ale nemůžu.“




Benda reaguje na kritiku souboje se Soukupem

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu, je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10. Dostanu za to nejvíc zaplaceno. Ty kecy o sportovní výzvě… Vy všichni, co tyhle kecy píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za tyto prachy nevzali. Jasně, že vzaly,“ cituje Fight Live Bendu.

„Kupuju nový dům a oprav sice není moc, ale peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět. I vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě… Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla, vydělám si díky tomu všude.“

Benda tedy nezastírá, že jsou motivací peníze a pozornost, což je však pochopitelné. Navíc požadované výzvy mohou přijít v budoucnu, takže není kam spěchat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *