Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Kotlár vysvětluje, jak to bylo s jeho povodňovým podvodem! Kolik vydělal?

Kotlár vysvětluje, jak to bylo s jeho povodňovým podvodem! Kolik vydělal?

Kotlár

O tom, co je Diego Kotlár za člověka, si asi každý v poslední době udělal jasný obrázek. Už jen to, za jaké skutky byl ve výkonu trestu, naznačují, že to není žádný andílek. Naopak jde o kriminálníka, který se nyní údajně pokusil využít situace kolem povodní ve svůj prospěch.


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

„Zdravím vás, lidičky. Já vím, že mě mnozí z vás nemají moc rádi, ale nyní vás žádám o pomoc. Můj byt je čtyři metry pod vodou. Přišli jsme úplně o všechno. Kdybyste byli tak hodní a pomohli nám, byl bych vám moc vděčný. Když už ne nám, tak alespoň našim dětem, protože nemáme co jíst,“ cituje eXtra.cz Kotlárův Tik Tok.

Ukázalo se však, že tak zle evidentně nebude. „Ať nelže. Není pod vodou, má sucho. Jde normálně elektřina i voda. Před povodní utekl do Hanušovic do kulturáku. Tam bylo jídlo a pití zadarmo,“ vyvrátil zdroj, že by byl Kotlár v krizi. 




A jak to tedy bylo?

„Vše vám to vysvětlím. Tak jste mě pošpinili, že mi lidé nadávají z celého světa. V sobotu tady začala záplava. Byla tady pod kolena voda. Já jsem veškerý nákup měl doma. Byl jsem na to připravený. Co se týče jídla a třeba dřeva, tak to jsem všechno měl. Po půl hodně jsem přestal vysílat, protože přišli hasiči,“ cituje vipstar.cz Kotlára.

„Začali nás evakuovat a odvezli nás do kulturního domu v Hanušovicích. Byli jsme tam ani ne čtyři hodiny. Pak nás dali do školy a tam jsme byli jeden den. Pak jsme odjeli do Šumperka k mé švagrové. Když jsem to viděl, ty fotky, tak jsem řekl, že si myslím, že je to všechno v prdeli a mám zatopený byt. A že tak čtyři metry vody tady bude.

Já jsem neřekl, že mám zatopený byt čtyři metry. Já jsem řekl, že si myslím, že tady budou čtyři metry. Plácl jsem takovou věc, protože jsem měl strach o děti a o svoji rodinu. Nežádal jsem majoritu, žádal jsem jen své romské přátelé. Vybralo se tři tisíce korun na jídlo. Nevydělal jsem.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *