Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC mu nechce dát soupeře? Jaká je situace ohledně Conora McGregora?

UFC mu nechce dát soupeře? Jaká je situace ohledně Conora McGregora?

Ohledně návratu bývalého irského šampiona se mluví už více než rok, ale v oktagonu UFC se doposud neobjevil. Conor McGregor naposledy odstoupil pro zranění prstu od plánovaného návratu, který se měl uskutečnit na galavečeru UFC 303. Jeho soupeř Michael Chandler na něj čekal téměř dva roky a očekávaného „moneyfightu“ se nedočkal. Vedení UFC už zřejmě podobnou situaci nechce riskovat.


VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

Conor McGregor prý nedostane soupeře pro svůj potenciální návrat do UFC, dokud nebude skutečně připraven. Tvrdí to generální ředitel UFC Dana White. Ten se vyjádřil k otázce, zda by se o tento zápas mohl ucházet vítěz souboje Michael Chandler vs Charles Oliveira. Chandler se měl původně střetnout s McGregorem, ale neustálé odklady a zrušení jejich zápasu na červnovém turnaji UFC 303 nakonec vedly k tomu, že si místo toho domluvil odvetu proti Oliveirovi.

Dana White nyní zůstává bez jakýkoli závazků, pokud jde o seznam McGregorových možných soupeřů. „O tom, kdo bude jeho soupeřem, se rozhodne, až se Conor vrátí. Dřív ne,“ řekl White během čtvrtečního setkání s fanoušky v Irsku. „Až bude Conor stoprocentně připraven, tak určíme datum a pak soupeře. Včera večer mi psal, když se dozvěděl, že jsem tady v Dublinu. On teď trénuje v New Yorku.“




McGregor měl v červnu bojovat s Chandlerem, ale irský zápasník utrpěl zlomeninu malíčku na noze, kvůli které musel z turnaje UFC 303 odstoupit. Objevily se také spekulace o možném Conorově návratu ještě před koncem tohoto roku, ale White nakonec prozradil, že se bývalý šampion dvou divizí UFC vrátí až v roce 2025. 

Nyní to tedy vypadá, že se McGregor musí zavázat k přesnému termínu, než mu UFC dohodne příštího soupeře pro jeho první zápas po téměř čtyřech letech. Dokáže se v roce 2025 vrátit Conor McGregor v plné síle?  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *