Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

VIDEO: Ho*no v úsměvu? Lauberová doslova ochutnala svou vlastní smradlavou medicínu?

Lauberová

Závěrečná tisková konference před turnajem Clash of the Stars 9, který se konal v Praze, byla plná kontroverzních momentů, kterým bohužel znovu kralovala Nikola Lauberová, která se vytasila s dalším smradlavým útokem, který tentokrát nesměřoval na soupeřku, ale na účastníka reality show Survivor Jacka Hamida. Ten však nyní mohl sledovat, jak se to Lauberové vrátilo. Nebo šlo jen o divadlo?


VIDEO: Co to sakra je? Tadeáš Veselý bodl do břicha svého možného vyzyvatele?

„Asi všichni víte, co se tam stalo. Půjdu rovnou k věci. Ta kurva Lauberová tam rozlila předpokládám svoje hovna po Jackovi ze Survivoru. Byl jsem metr a půl od toho, protože nastupoval hned po mně. Měl na tiskovce sedět vedle mě. V tu chvíli, kdy se to stalo, tak jsem tomu nemohl uvěřit. Když jsem to viděl, tak jsem si myslel, že mu chrstla kafe do ksichtu. Pak jsem to ucítil za dvě vteřiny a byl to masakr. Nemohl jsem uvěřit, že jsem u něčeho takového.

Podíval jsem se na Le Syho a řekl jsem mu, že jestli jí nevyhodí, tak jdu do prdele a odcházím a končím. On mě asi ani nevnímal a jen koukal a říká: Ona to ta děvka udělala zase, jo? Říkal, že na to sere, že na to nemá nebo něco v tomhle smyslu. Řekl, že jí okamžitě vyhodí. Říkal jsem mu, ať jí vyhodí. Klobouk dolů před Le Sym, protože je to pro něj zase další ztráta na poslední chvíli, ale neváhal ani vteřinu a nerozmýšlel se. Ta už se tam neobjeví, tím jsem si jistý,“ prozradil na IG story Michal Kotalík, který byl přímo na pódiu, když začaly létat exkrementy, jak Le Sy bezprostředně reagoval a jak rychle měl o dalším banu jasno.




Lauberová ochutnala vlastní medicínu?

Lauberová, podobně jako například Bejr, byla hostem Bizar Castu, kde společně s Čonnym, Krokou a Gappou řešila různá témata. Nakonec došlo i na hovnový útok, jen ho nezosnovala Lauberová, ale Kroka, který dal Lauberové okusit její vlastní medicínu. Ale kdo ví, klidně mohlo jít o další nahrané divadlo, kterých v poslední době sledujeme x.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *