Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » A je to tady! O´Malley vysvětluje, proč souboj s Dvalishvilim vyhrál a je stále šampion

A je to tady! O´Malley vysvětluje, proč souboj s Dvalishvilim vyhrál a je stále šampion

O´Malley

Na turnaji UFC 306 se korunovali dva noví šampioni, kterými se stali Shevchenko, která už v minulosti kralovala, a Dvalishvili, který si po 12 letech tvrdé práce splnil velký sen. V hlavním zápase totiž nedal O´Malleymu šanci a nakonec vyhrál na body. Tedy tak to viděli bodoví rozhodčí, ale sám Suga nyní výhru zpochybňuje a vysvětluje, proč je stále šampion.


Pohádka o ulici? Lukáš Fajk odhaluje pravdu o zázemí problémového Růžičky

„První kolo jsem na 100 % vyhrál, když vezmeme v potaz škody, které jsem způsobil. Druhé kolo jsem jasně prohrál, ale nijak jsem tam neinkasoval. Třetí kolo bylo podle mě těsnější než to první, ale bylo moje. Před čtvrtým kolem to tedy bylo 2-1 pro mě. Čtvrté kolo jsem ztratil, takže před finále 2-2. Páté kolo jsem však vyhrál a jsem stále šampion. Získal jsem první, třetí a páté. Vidím to tedy tak, že titul budu obhajovat někdy v polovině příštího roku proti Umarovi. Navíc jsem stále neporažený,“ vysvětlil Sean O´Malley, proč je prý stále šampion. Suga už spíš však MMA komunitu trochu trollí, protože si nemůže myslet, že vyhrál. Předvedl totiž jeden z nejhorších výkonů za poslední dobu, čímž zklamal fanoušky, ale i vedení UFC.

Seana čeká pauza

„Nejhorší na tom je, že vím, že bych ho dokázal porazit. Nedá se nic dělat. Pořád jsem neporažený… v odvetách. Jedna výhra a jsem zpátky na seznamu titulových vyzyvatelů. Bohužel teď nebudu zápasit dalších 9, 10 měsíců, možná až rok. Dám tomu teď chvíli. Fanoušci budou muset sledovat UFC beze mě. Možná dojdou k tomu, jak zábavné to se mnou bylo,“ odhalil O´Malley ve svém podcastu, že si nyní dá nějakou dobu volno a do boje se vrátí až spíše ve druhé polovině roku 2025, tak uvidíme, jaká tou dobou bude v divizi situace. 

Za pauzu a nejspíš i výkon může zranění

„Na 3. října už mám objednanou operaci. Bohužel jsem si poranil kyčel asi 10 týdnů před soubojem. Poranil jsem si levou kyčel, takže musím na operaci. Kvůli tomu budu dlouho ze hry. Po operaci budu zhruba 2 měsíce omezený a pak přijde další hojení a návrat do tempa. Může se stát, že budu v pohodě už za 8 měsíců, ale nechci nic zbytečně uspěchat, takže tomu dám čas. Člověk totiž nikdy neví. UFC však beze mě nebude stejné,“ odhalil O´Malley, že si poranil levou kyčel, což mohlo mít za následek to, že se mu mnohem hůře bránily takedowny, Merab se k nim totiž většinou dostal relativně snadno i v prostoru, kde se nabízí obrana, kterou však Suga moc nepředvedl. Evidentně měl totiž hodně omezené možnosti.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *