Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Ty kráso a vyplatilo by se to? RFA vedení odhaluje, jaký balík nabídlo Fergusonovi

Ty kráso a vyplatilo by se to? RFA vedení odhaluje, jaký balík nabídlo Fergusonovi

Ferguson RFA IAF

Český zápasník Leo Brichta měl donedávna potvrzený další titulový zápas! Poté, co neuspěl v organizaci KSW, kde se utkal o prozatímní pás lehké váhy s Valeriou Mirceou, se chystal na souboj o titul na domácí scéně. V rámci speciálního RFA x IAF turnaje se totiž měl utkat s Mezhidovem, ale ten je nakonec bohužel ze hry, což je hodně nepříjemné pro Lea i obě organizace, protože přišly o skvělého bojovníka a souboj. Řešila se tedy náhrada a ve hře byl údajně i UFC veterán Tony Ferguson, který by za duel dostal pořádný balík.


Pohádka o ulici? Lukáš Fajk odhaluje pravdu o zázemí problémového Růžičky

„Jednali jsme s několika světovými jmény, včetně UFC. Než řeknu to jméno, tak je dost pravděpodobné, že se na turnaj přijede podívat. Říkal, že po posledním zápase, po kterém dostal kopačku z UFC, není připravený na 5 kol, ale říkal, že se do budoucna zápasu pod našimi organizacemi tady nebrání. Klidně by prý dal staredown s vítězem souboje Brichta vs náhradní soupeř. To jméno je Tony Ferguson. Musím říct, že komunikace s jejich managementem mě hrozně bavila. Jsou výborní a mají zájem se ukázat i jinde než v USA. Pokud to dopadne, tak to bude bomba,“ prozradil Petr Ondruš, že se prý jako náhradník domlouval Tony Ferguson, což je navzdory prohrám stále sakra velké jméno.

„Napadlo mě to, protože skončil v UFC. Zkoušeli jsme Fergusona přes jednoho známého, který se s ním zná velmi dobře. Tony Ferguson je top člověk, zápasník. Říkal, že si není jistý, jestli by dal druhý zápas. Nebránil se tomu, ale bylo tam nějaké menší zranění a nebyl by schopen nastoupit na pět kol,“ doplnil Ondruš pro Kaocko.cz.

„Je možné, že by aspoň přijel, tuho informaci bychom se měli dozvědět příští týden. Uvažujeme o semináři, pokud se toto časově nestihne, tak by se mohl ukázat na turnaji jako host. A třeba ho podepsat do budoucna. Pak by se mi libíl staredown s Brichtou,“ navnadil Píno fanoušky, že by se El Cucuy mohl v Praze objevit alespoň jako host, což by bylo skvělé.

Boris Marhanský nyní navíc prozradil, jaká výplata byla ve hře. Ferguson je sice známý tím, že na to, jak dlouho v UFC je, má poměrně „nevýhodnou“ smlouvu, protože kdokoliv jiný by v této fázi kariéry za zápasy inkasoval částky kolem milionu dolarů, ale i přesto samozřejmě musela organizace nabídnout pořádný balík. Ve hře prý bylo 150 000 euro, což jsou v přepočtu téměř 4 miliony korun. Je však otázkou, zda by se taková investice vůbec vyplatila. Ano, Ferguson stále dokáže přitáhnout pozornost, ale přeci jen v poslední době jen prohrával, takže by to asi nebylo až takové terno, ale těžko říct.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIGHTBIZ podcast (@fightbiz_podcast)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *