Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON 61: Paradeiser vs Duque – Analýza, Tipy a Sázky

OKTAGON 61: Paradeiser vs Duque – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj OKTAGONu a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj OKTAGON 61, kde v hlavním zápase uvidíme semifinále projektu Tipsport Gamechanger mezi Ronym Paradeiserem a Acoindanem Duquem. Na galavečeru se představí také Losene Keita, Mateusz Legierski, Mach Muradov, Scott Askham nebo Tomáš Hron. Turnaj můžete sledovat v sobotu 21.9. od 18:10 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Zapojte se s Tipsportem do Megatipovačky a OKTAGON Challenge

Mach Muradov vs Scott Askham – Zápas skončí na body ANO 2,41

Velmi zajímavý zápas, ve kterém jsou karty rozdány poměrně jasně. Muradov je u sázkařů velký favorit, ale dokáže ukončit zkušeného Askhama? Spíše ne, jelikož Askham má poměrně defenzivní styl. Když od něj ustoupil v posledních dvou zápasech s Khalidovem, tak byl ukončen, což se mu za jeho čtrnáctiletou profesionální kariéru stalo pouze v těchto dvou zápasech. V posledním souboji s Doussisem se vrátil k defenzivnějšímu pojetí a slavil vítězství na body. 

Askham jistě ví, že proti němu nastupuje zápasník, který je výbušný a jde po ukončení. Nejspíše se tedy nebude hnát do bezhlavých přestřelek, ale bude se snažit zápas přenášet na zem. Angličan má kvalitní wrestling, který naplno ukázal v prvním zápase s Khalidovem, kterého držel na zemi od začátku do konce zápasu. Muradov má naopak kvalitní obranu a tak se ze zápasu může poměrně snadno stát souboj na plný počet kol. 

Rony Paradeiser vs Acoidan Duque – zápas skončí na body 1,68

Pokud jde Duque po takedownu, tak ho většinou doručí. Silový wrestler, který navíc vlastní černý pás v BJJ a na svém kontě má z dvaceti vítězství hned jedenáct na submisi a trénuje po boku excelentního grapplera a zápasníka UFC Joela Alvareze. Paradeiser má výbornou obranu a španělský zápasník bude mít určitě problém přenést souboj na zem a hlavně ho tam udržet.  

Rony v posledním zápase doslova dominoval nad Danielem Torresem, který ale patří spíše do pérové váhy, kam se také na příští zápas vrací. Paradeisera nyní čeká větší oříšek a to doslova. Duque je stejně jako Rony velká lehká váha a v minulosti zápasil hlavně ve welterové divizi. V souboji jde také o místo ve finále a větší finanční odměnu, takže očekáváme taktickou bitvu do posledních sekund. 

TIPY OKTAGON:






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *