Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » No hurá! Dana White potvrdil oficiálního náhradníka pro duel Jones vs Miocic

No hurá! Dana White potvrdil oficiálního náhradníka pro duel Jones vs Miocic

White

V návaznosti na turnaj UFC 304 a souboj Aspinall vs Blaydes 2, ve kterém znovu úřadoval první jmenovaný a obhájil tak svůj titul prozatímního šampiona těžké váhy, se v komunitě mluvilo o souboji Jones vs Aspinall, který by byl jistě skvělou bitvou, u které by se jen těžko tipoval výsledek. Nakonec však došlo k potvrzení původní bitvy s Miocicem, což však neznamená, že Aspinall nemá šanci.


To se dalo čekat! Problémový Tadeáš Růžička dostal do vazby špatnou zprávu

Dana White totiž na poslední tiskové konferenci potvrdil, že je právě Tom Aspinall oficiálním náhradníkem, takže se počítá s tím, že v listopadu tak či tak zamíří do New Yorku a bude vážit se zbytkem karty. To, jestli se dostane do akce, je však zatím velkou neznámou. Pokud se nic nepokazí, tak ne, ale zrovna u dvojice Jones/Miocic si člověk nemůže být nikdy jistý, takže určitá šance existuje.

Aspinall má navíc zaručeno, že ať už souboj dopadne jakkoliv, tak je další na řadě. „Tom Aspinall je další na řadě, ať už souboj dopadne jakkoliv,“ potvrdil také White. Tom by se tak skrze turnaj UFC 309 klidně mohl stát právoplatným šampionem, protože se spekuluje o tom, že to bude pro Jonese i Miocice poslední zápas kariéry. V tom případě by byl nejspíš Aspinall povýšen z prozatímního na právoplatného šampiona, ale necháme se překvapit, jak se ještě všechno vyvine.

White hájí duel Jones vs Miocic

Co mám jako dělat?“ dohadoval se Dana White s novináři na poseldní tiskové konferenci. „Chlap, na kterého se pohlíží jako na nejlepšího borce těžké váhy v UFC, má domluvený zápas, ale Jones se zraní, což není jeho vina. Musí tedy počkat a znovu se vrátit do zasraného tréninkového kempu. To mu mám nyní říct, ať se jde vysrat a je další roky na vedlejší koleji, protože je tu teď Aspinall?

Kdybych to udělal, tak byste se rozčilovali: ´Ty jsi kurva zneuctil nejlepšího borce těžké váhy všech dob!´ A stejně tak by se rozčilovali i zkurvení fanoušci. Takže bych se měl na Stipeho vysrat jen proto, že se Jon zranil, a neuskutečnit zápas, který už měl mít?

Mám dvě legendy tohoto sportu, které se chtěly utkat. Tihle kluci jsou seřazení, jeden se zraní a tohle je zápas, který oba chtějí. Co uděláte? Neprokážete těm chlapům úctu? Garantuji vám, že pokud Stipe vyhraje, odejde do důchodu. Tohle bude Stipeho poslední zápas. Takže vy, média, mi říkáte, že bych měl Stipemu říct, ať si trhne nohou? ‚Hodně štěstí, Stipe, odjeď do západu slunce, jdi hasit nějaké požáry a tím to pro tebe končí, kámo, protože Jon se zranil‘. Nebo mám tomu chlapovi projevit úctu, kterou bych mu měl projevit, a dát jim oběma zápas, který chtějí? To je pozice, ve které se nacházím.

Kdyby bylo Stipemu 32 let, pak ano, prozatímní zápas o titul je pravděpodobně to, co uděláme. Ale tohle je pravděpodobně Stipeho poslední zápas, ať už vyhraje, nebo prohraje, a já ho nehodlám znevažovat. Přijal ten zápas, byl na něj připravený a Jon se zranil.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *