Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jiří Procházka odhaluje, jak vznikla nová spolupráce s hvězdným Rockem

Jiří Procházka odhaluje, jak vznikla nová spolupráce s hvězdným Rockem

Procházka

Jiří Procházka po poslední prohře s Pereirou vyrazil na očistnou cestu, na kterou navázal výletem do Austrálie, kde si plnil mediální povinnosti, poznával tamní zvěř a samozřejmě i sledoval turnaj UFC 305, na kterém Du Plessis dokázal ukončit Adesanyu. Navíc tam také stihl natočit povedenou reklamu, která je začátkem nové velké spolupráce.


Opřel se do OKTAGON vedení a chtěl utéct ke konkurenci! No, moc mu to nevyšlo

Jiří se totiž stal jednou z tváří značky wrestlera a herce Rocka Project Rock, která má ve svém znaku býka, se kterým se Procházka v hodně povedeném videu utkal. Jak souboj v přetlačování dopadl? Na to se můžete níže podívat sami.

„´Být býčí´ je mentalita optimismu a univerzální síla, kdy se naše odvaha promění v pokrok. Duch Brahma Bull je v každém z nás a motivuje vás k tomu, abyste byli ničivou silou neúnavné energie a síly.

Odemkněte nové úrovně výkonu se zcela novým BSR 4- navrženým pro velikost a odvahu – což jsou dvě vlastnosti, které ztělesňuje i Jiří Procházk,“ představila značka novou spolupráci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @projectrock




Jak spolupráce vznikla?

„Byl to přímo Dwayne Johnson, který si mě do reklamy vyžádal. Pak jsme to přes mého manažera v UFC dali dohromady,“ prozradil Jiří Procházka pro CzechCrunch. Jsem za tuto spolupráci velmi rád, jde fakt o světový formát. Za veškerým tím oblečením a teniskami se skrývá pevná myšlenka, která podle mě dokáže inspirovat lidi.“

To, že si o Jiřího Procházku řekl přímo hvězdný Rock jen dokazuje, jak moc se BJP dokázal zapsat do povědomí celého světa, v čemž bude jistě i nadále pokračovat.




Jaký má nyní BJP plán?

„Vrátit se do hry, připravit se a vyhrát zápasy,“ odhalil Martin Karaivanov pro Sport.cz jasný plán a cíl. „Reálně jsou tu dvě možnosti, ale zároveň je tu víc rozhodujících faktorů. Teď není stanovený cíl, jestli to bude nižší váha, nebo stávající. Podle aktuálních možností uvidíme, co bude dál.“

Na čem bude divizní směřování záležet? „Jak to bude s datumem zápasu, soupeřem a případně s dalším postupem. Musí to mít nějakou návaznost, aby se nejednalo jen o jeden konkrétní zápas, ale o strategii.“

Zatím to není jisté, ale je šance, že by se Jiří vrátil do boje ještě tento rok, „Zkusíme to. Jiří by měl být zdravotně v pořádku, takže nic nebrání tomu se vrátit do hry ještě letos.“




Jak nyní Jiří Procházka vnímá Pereiru?

„Svým stylem a tím co umí, tím, jak jsem s ním dvakrát zápasil, dvakrát se mi to nepovedlo, tak je pro mě… Já tam nemám žádné záporné emoce. Jen mi to ukazuje, že jsem se trochu vzdálil té své cestě, která byla o tom dosahovat mistrovství, které mě dává největší smysl na té mé cestě. Nejde o nic jiného, než se do toho ponořit a makat, makat a makat. Najít zdroj, pramen, sílu a s touto silou pak jít naplno do boje. Naplno. Už žádné vymýšlení si něčeho nebo fantazírování. Beru to jako, a budu úplně upřímný, jako takový svůj přerod. Je potřeba úplně dospět ve všech ohledech – vztahy, kamarádi, rodina, podnikání, první a poslední boj a tréninky a zdokonalování se. Činit ten svět kolem sebe lepším, jak jsem si před nějakou dobou zadal, což je pro mě alfa a omega. Být BJP – Best Jiří Procházka,“ rozpovídal se Jiří Procházka na svém YouTube kanále na téma Pereira, které je pro něj evidentně hodně silné.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *