Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Pohádka o ulici? Lukáš Fajk odhaluje pravdu o zázemí problémového Růžičky

Pohádka o ulici? Lukáš Fajk odhaluje pravdu o zázemí problémového Růžičky

Fajk Růžička

„Ze dna nahoru, z ulice na vrchol,“ zaznívá v písni Mawar o Tadeáši Růžičkovi, což je přesný opak toho, co se kolem známého bojovníka aktuálně dělo a děje. Místo vrcholu totiž přišel strmý pád a možný konec kariéry. Mawar je totiž už pár týdnů ve vazbě s tím, že mu za celou řadu skutků hrozí mnohaleté vězení. Není to přitom tak dávno, co měl pod hlavičkou organizací RFA a IAF potvrzený doslova milionový souboj se Sivákem. Ten je však dávno minulostí. 


OKTAGON vedení potvrdilo nečekaného náhradníka pro duel Kincl vs Engizek

„Klient byl vzat do vazby podle paragrafu 67 písmeno C trestního řádu, to znamená do předstižné vazby, my jsme si podali hned po vyhlášení usnesení stížnost, takže to rozhodnutí bude přezkoumávat městský soud v Praze,“ popsal pro server CNN Prima NEWS Růžičkův advokát Tomáš Dvořáček, který také dodal, že se bude snažit, aby byl jeho klient, co nejdříve propuštěn na svobodu, což se zatím nepovedlo a nezdá se, že by se to mělo v blízké době vůbec povést.

„Kriminalisté v souvislosti se skutky spáchanými začátkem srpna, zadrželi 26letého muže, který je v současné chvíli obviněn z trestného činu nebezpečné vyhrožování, loupež a výtržnictví. Kriminalisté nyní podali návrh na vzetí do vazby,“ uvedla pro zpravodajský server CNN Prima NEWS mluvčí Policie ČR hl. města Prahy Kristýna Soukupová.  




Pohádka o ulici?

„Mawar, jak pořád říká, že je z ulice. Z jaké ulice? Ti mají doma barák jako kráva. Jeho fotr je kovář. Jeho rodina? Má skvělého bráchu. Mámu má úplně zlatou. Jeho táta? To je tak hodný člověk. Ten má nejlepší rodinu snad, co znám. Jeho táta, kdyby mi zavolal ve 3 ráno, tak se seberu a pojedu mu pomoct. Na ty v životě nemohu nic říct. Je mi strašně líto, že mají takového syna. Má extrémně skvělou rodinu,“ odhalil Lukáš Fajk, jak je to s Růžičkovým zázemím. Bohužel i přesto Mawar skončil ve vazbě a nyní čeká na rozhodnutí, jak dlouho bude ve výkonu trestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vilém Cao (@willy.cao)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *