Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Přijme nebo vycouvá? Jake Paul obdržel výzvu na zápas pod pravidly MMA

Přijme nebo vycouvá? Jake Paul obdržel výzvu na zápas pod pravidly MMA

YouTuber a boxer Jake Paul se aktuálně připravuje na boxerský duel s legendárním bývalým šampionem Mikem Tysonem. Osmapadesátiletý Tyson a sedmadvacetiletý Paul se v listopadu tohoto roku utkají v zápase, který bude prvním Tysonovým zápasem od exhibičního zápasu s Royem Jonesem Jr. v roce 2020. Mezitím však Paul obdržel zajímavou výzvu od svého přemožitele.


Opřel se do OKTAGON vedení a chtěl utéct ke konkurenci! No, moc mu to nevyšlo

Tommy Fury vyzval Jakea Paula k velkému zápasu v MMA a tvrdí, že by svého soupeře mohl zničit, a to svými lokty. Poprvé se dvojice střetla 26. února 2023 v boxerském zápase v saúdskoarabském městě Diriyah, přičemž Brit odešel s těsným vítězstvím na body. Nyní je však ochoten zcela vyměnit role a vydat se do oblasti, která Paulovi zřejmě vyhovuje. Zatímco Fury začal boxovat v mládí, jeho soupeř neúnavně pracoval na svých zápasnických dovednostech a na střední škole se úspěšně prosadil.

Angličan je však přesvědčen, že by rodáka z Clevelandu mohl v MMA porazit. Ve videu, které nahrál na svůj kanál na YouTube, se Fury vydal na MMA trénink s prozatímním šampionem UFC v těžké váze Tomem Aspinallem. Fury pak prohlásil, že by Paulovi v kleci udělal pořádnou paseku na obličeji, a dodal, že by nepotřeboval příliš mnoho tréninků, aby youtubera ukončil. 




„Až budu v MMA dobrý, rozbiju mu hubu. Porazím ho v boxu i v kleci. Počítám, že rok a půl až dva roky tréninku, než ho bez problémů porazím v přímém zápase v kleci,“ řekl Fury. Finalista soutěže Love Island dodal: „Má na to prostředky, má nejlepší sparingpartnery na světě. Takže se mu daří dobře, ale se mnou se nemůže měřit. Přísahám, že až s ním budu příště bojovat, knockoutuju ho. V MMA mu prostě chci dát pořádné koleno. Samé lokty, žádné pěsti.“ 

Od jejich prvního střetnutí absolvoval Fury pouze jeden zápas, zatímco Paul jich má za sebou několik, naposledy si připsal vítězství nad Mikem Perrym. Toto vítězství znamenalo pro ikonu sociálních médií další krok na cestě za úspěchy v boxu. Příští souboj Jakea Paula s Mikem Tysonem se skutečně uskuteční 15. listopadu a bude jej přenášet streamovací platforma Netflix.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *