Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Opřel se do OKTAGON vedení a chtěl utéct ke konkurenci! No, moc mu to nevyšlo

Opřel se do OKTAGON vedení a chtěl utéct ke konkurenci! No, moc mu to nevyšlo

OKTAGON

Když před časem promotér Ondřej Novotný ve svém vysílání zmiňoval, že přijde poměrně velká vlna propouštění, tak si asi málokdo představil, že žlutočernou stáj opustí 50 jmen. I když „opustí“ je možná dost nadnesené, protože hodně bojovníků ze seznamu už stihlo zápas jinde a nebo dávali veřejně vědět, že už v OKTAGONu nejsou. Mezi takovými jmény byl i Frimpong, který však na finálním seznamu nefiguroval, což promotér vysvětloval. I přesto se mu však nedávno potvrdil souboj v PFL, což odstartovalo další sled událostí.


To se dalo čekat! Problémový Tadeáš Růžička dostal do vazby špatnou zprávu

„Frimpong nikam nejde. Frimpongovi nemůžeš věřit nos mezi očima. Má smlouvu do konce příštího roku, takže…“ popřel nedávno promotér Novotný, že by Frimpong odešel z OKTAGONu, což on sám tvrdil, ale ukázalo se, že to není pravda. 

I přesto však profil PFL Europe nedávno na 28.9. oznámil duel Lawal vs Frimpong, který by se měl odehrát v Glasgow. Samozřejmě hned vyvstala otázka, zda to má Frimpong s OKTAGONem domluvené a nebo jestli jde o nějakou partyzánskou a naivní akci, jak zběhnout ke konkurenci. Nakonec se ukázalo, že to byla druhá možnost.




„Ano, definitivně jsem odešel z OKTAGONu. Porušili smlouvu na začátku dohody. Nezaplatili včas a celou smluvenou sumu. Podle vlastních slov ve smlouvě byla tedy od tohoto bodu neplatná. Píše se tam, že pokud nesplní smluvené závazky, tak je smlouva neplatná. Smlouva je ukončená kvůli jejich vlastní nedbalosti,“ vysvětlil sice Frimpong pro MMA Fanatik, ale to mu bylo v podstatě k ničemu.

Všichni totiž dobře víme, že jsou smlouvy koncipované tak, aby měla všechna esa v rukávu organizace a bojovník měl jen minimum možnost, což se znovu potvrdilo. PFL totiž nově oznámilo duel Lawal vs Dixon, takže po Frimpongovi ani vidu ani slechu. Je tedy pravděpodobné, že vedení OKTAGONu dalo PFL echo, že je Frimpong stále pod smlouvou a tím jakýkoliv další postup padl. Bude tedy nyní zajímavé sledovat, jaké vztahy budou mezi Frimpongem a vedením panovat.




Seznam jmen, která už v OKTAGONu neuvidíme:

Sofianne Boukichou

Konmon Deh

Isabela De Padua

Thomas Narmo

Michal Kotalík

Steven Macdonald




Dan Vinni

Edilson Silva França

Arthur Lima

Sofiia Bagishvili

Adrian Kepa

Szymon Broncel

Nermin Hajdarpašic

Junior ‘Tratorinho’ Assis

Matěj Daněk

Ahmed Sami




OleMagnor

Nicolae Hantea

Tato Primera

Giorgi Gogotchuri

Aboubakar Tounkara

Lucas Alsina

Daniel Toledo

Selim Topuz

Nuno Costa

John Winter

Francesco Bocca

Lee Chadwick

Thiago ‘Manchinha’ Silva




Matthew Bonner

Stefano Catacoli

James Lewis

Callum Mullen

John Hathaway

Stuart Austin

Mbaye Gaye

Armand Herczeg

Kim Thinghaugen

Kallum Parker

Liam Etebar

Megan Morris




Hascan Gelezi

Pietro Menga

Kiru Sahota

Ryan Scope

James Dixon

Elias Garcia

Przemysław Mysiala

Rico Bakhtyaar




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *