Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » UFC ředitel Dana White reaguje na O´Malleyho, který zatajil vážné zranění

UFC ředitel Dana White reaguje na O´Malleyho, který zatajil vážné zranění

White O´Malley

V noci ze soboty na neděli bylo na programu UFC 306, které nabídlo naprosto unikátní a jedinečnou podívanou. Konalo se totiž v Las Vegas, ale ne v klasické hale, ale v The Sphere, což nabídlo nezapomenutelný zážitek fanouškům v hale, ale i těm, kteří sledovali „jen“ u obrazovek. Vše navíc doplnily skvělé zápasy a titulové bitvy, mezi kterými byl i souboj O´Malley vs Dvalishvili, který však  nedoručil to, co se čekalo. O´Malley šel totiž do zápasu evidentně zraněný, což před komisí a vedením UFC úspěšně zatajil.


Je to bohužel tady! Jon Jones má pro své fanoušky hodně špatnou zprávu

„Nejhorší na tom je, že vím, že bych ho dokázal porazit. Nedá se nic dělat. Pořád jsem neporažený… v odvetách. Jedna výhra a jsem zpátky na seznamu titulových vyzyvatelů. Bohužel teď nebudu zápasit dalších 9, 10 měsíců, možná až rok. Dám tomu teď chvíli. Fanoušci budou muset sledovat UFC beze mě. Možná dojdou k tomu, jak zábavné to se mnou bylo,“ odhalil O´Malley ve svém podcastu, že si nyní dá nějakou dobu nucenou pauzu a do boje se vrátí až spíše ve druhé polovině roku 2025.

Za pauzu a nejspíš i výkon může zranění

„Na 3. října už mám objednanou operaci. Bohužel jsem si poranil kyčel asi 10 týdnů před soubojem. Poranil jsem si levou kyčel, takže musím na operaci. Kvůli tomu budu dlouho ze hry. Po operaci budu zhruba 2 měsíce omezený a pak přijde další hojení a návrat do tempa. Může se stát, že budu v pohodě už za 8 měsíců, ale nechci nic zbytečně uspěchat, takže tomu dám čas. Člověk totiž nikdy neví. UFC však beze mě nebude stejné,“ odhalil O´Malley, že si poranil levou kyčel, což mohlo mít za následek to, že se mu mnohem hůře bránily takedowny, Merab se k nim totiž většinou dostal relativně snadno i v prostoru, kde se nabízí obrana, kterou však Suga moc nepředvedl. Evidentně měl totiž hodně omezené možnosti.

Co na to Dana White?

„Tomuhle prostě nejde zabránit. Proč by doktor zjišťoval, jestli náhodou nemá něco s kyčlemi? Dělají se jim základní kontroly, ale nejde se tolik do hloubky. Tomuhle se prostě nedá zabránit. Může to však být jeden z důvodů, proč podal takový výkon. Lidé mi říkali, že Sean prostě nevypadal jako Sean. Nebyl explozivní a tak dále. Nechci tím nějak házet stín na Meraba, ale všichni asi tak nějak tušíme, že to nebyl Sugův večer,“ reagoval Dana White, který zdůraznil, že podobné zranění se v rámci základních kontrol zkrátka neodhalí, takže je čistě na bojovníkovi, jestli jej nahlásí a nebo jestli riskne nástup do souboje.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *