Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Lidské dno?! Diego Kotlár chtěl využít děsivých povodní ve vlastní prospěch?

Lidské dno?! Diego Kotlár chtěl využít děsivých povodní ve vlastní prospěch?

Kotlár

O tom, co je Diego Kotlár za člověka, si asi každý v poslední době udělal jasný obrázek. Už jen to, za jaké skutky byl ve výkonu trestu, naznačují, že to není žádný andílek. Naopak jde o kriminálníka, který se nyní údajně pokusil využít situace kolem povodní ve svůj prospěch.


To se dalo čekat! Problémový Tadeáš Růžička dostal do vazby špatnou zprávu

„Zdravím vás, lidičky. Já vím, že mě mnozí z vás nemají moc rádi, ale nyní vás žádám o pomoc. Můj byt je čtyři metry pod vodou. Přišli jsme úplně o všechno. Kdybyste byli tak hodní a pomohli nám, byl bych vám moc vděčný. Když už ne nám, tak alespoň našim dětem, protože nemáme co jíst,“ cituje eXtra.cz Kotlárův Tik Tok.

Ukázalo se však, že tak zle evidentně nebude. „Ať nelže. Není pod vodou, má sucho. Jde normálně elektřina i voda. Před povodní utekl do Hanušovic do kulturáku. Tam bylo jídlo a pití zadarmo,“ vyvrátil zdroj, že by byl Kotlár v krizi. 




Do Kotlára se nedávno ostře opřel Kotalík

„Když jsme u Clash, tak bych zmínil Karlose Bendu, proti kterému nic nemám, ale ten borec už opravdu věří, že je bojovník. S bojovníkem by však nevydržel. Tohle mi tam trochu vadí, protože měl by to brát trochu více s pokorou jako na začátku. On je přitom ta lepší stránka, protože opravdu maká a zlepšuje se. To uznám, ale aby pak říkal, že by do OKTAGONu nešel. A co by tam chtěl dělat, do prdele? Ž to vůbec zvažuje, že by tam mohl jít? Nemohl. Chcípnul by tam.

To je jedna věc. Co je smutné, jsou Kotlárové třeba. Oni jsou nejvíce vidět, protože je to odporná rodina tlustých prasat, která nic neumí. Jsou k smíchu a já bych s nimi šel mimochodem zadarmo je pomlátit. Přísahám Bohu. Jestli to někdo, tak Kotláry pomlátím zadarmo. Zadarmo ne, ale pomlátím. Tohle je smutný, že oni se opravdu považují za bojovníky,“ vysvětlil Kotalík pro KO Magazín výzvy směrem k Bendovi a ostře pálil do Kotlárů, po kterých se však v poslední době poměrně slehla zem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K.O. magazín (@komagazincz)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *