Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Benda dává nahlédnout do zákulisí a vysvětluje, proč nemá smysl chodit do OKTAGONu

Benda dává nahlédnout do zákulisí a vysvětluje, proč nemá smysl chodit do OKTAGONu

Benda

Organizace Clash of the Stars se primárně zaměřuje na různá bizarní individua, ale nabízí i tváře s evidentním sportovním talentem. Za zmínku stojí Gelnarová, Zach, Dynamo a nebo třeba Karlos Benda, který patří k hlavním tvářím organizace. Dokonce prý dostal nabídku od polského kolosu KSW. A co OKTAGON? Ten by ho nelákal?

Je to bohužel tady! Jon Jones má pro své fanoušky hodně špatnou zprávu

„Upřímně, já tenhle sport miluju a chci ho dělat ještě hodně dlouho. Dobře ale vím, že peníze jako v Clashi nikde jinde nedostanu. Tak to prostě je. I když bych si rád zkusil KSW, kvůli financím bych to vážně nedělal, dostal bych tam sotva třetinu co v Clashi. A co se týče OKTAGONu, vím, jakou nabídku od něj dostala Hanka Gelnarová. Byla menší, než kolik jsem já dostal za svůj první zápas s Filipem Roubíčkem, kdy mě přitom ještě nikdo neznal a od té doby dostávám za zápas skoro desetinásobek. Vůbec neříkám, že to OKTAGON dělá špatně nebo že by mi měl zaplatit stejně. Clash si mě ale nějak cení a Oktagon tuhle částku absolutně nereflektuje. Nemá pro mě tedy žádný smysl tam chodit, když bych tam dostal stejně namláceno, a ještě za naprosto směšnou částku. Na rovinu, možná teď na*eru spoustu lidí, ale co dostávám já v Clashi, to v OKTAGONu berou tak tři čtyři lidi. To je realita,“ vysvětlil Benda pro Sport Win, proč mu případně přestup do OKTAGONu nedává smysl.




Benda reaguje na kritiku souboje se Soukupem

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu, je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10. Dostanu za to nejvíc zaplaceno. Ty kecy o sportovní výzvě… Vy všichni, co tyhle kecy píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za tyto prachy nevzali. Jasně, že vzaly,“ cituje Fight Live Bendu.

„Kupuju nový dům a oprav sice není moc, ale peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět. I vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě… Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla, vydělám si díky tomu všude.“

Benda tedy nezastírá, že jsou motivací peníze a pozornost, což je však pochopitelné. Navíc požadované výzvy mohou přijít v budoucnu, takže není kam spěchat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *