Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To je úlovek! OKTAGON hlásí posilu v podobě zajímavého UFC veterána

To je úlovek! OKTAGON hlásí posilu v podobě zajímavého UFC veterána

OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA se neustále rozšiřuje a to se týká také nabírání nových zápasníků. V posledních měsících OKTAGON přivítal jména jako Makhmud Muradov, Lucie Pudilová nebo Igor Severino. Tím to však nekončí a organizace vítá další posilu z UFC.


Je to bohužel tady! Jon Jones má pro své fanoušky hodně špatnou zprávu

Organizace OKTAGON se v poslední době zaměřovala hlavně na zápasníky z Německa a Anglie, ale nyní do OKTAGONu zamíří bojovník z Kazachstánu, který zanechal výraznou stopu v UFC, kde se mu sice nedařilo, ale dá se říci, že pro mnoho fanoušků se stal nezapomenutelným. 

S organizací OKTAGON nyní podepsal smlouvu 36letý Zhalgas Zhumagulov (16-9). Bojovník z Kazachstánu působil v organizaci UFC tři roky a za tu dobu si vybudoval nelichotivou bilanci 1-6. Ovšem jeho zápasy, které končily na body byly velmi těsné a často se v této souvislosti skloňovalo, že byl „okraden“ o vítězství. Zhumagulov ale má své kvality a potvrzoval to už před angažmá v UFC.   




Než se Zhalgas Zhumagolov vydal do americké organizace, tak zápasil v tehdy prestižní organizaci Fight Nights Global, kde se stal šampionem muší váhy a porazil jména jako Tagir Ulanbekov, Ali Bagautinov nebo Tyson Nam. Poté se vydal do zmíněné UFC, kde na sebe před svým posledním zápasem výrazně upozornil. Nechal si udělat stejný účes jako anglická hvězda Paddy Pimblett. Jaký měl důvod? 

„Doufám, že tentokrát budu mít stejné bodové rozhodčí, jaké měl minule Paddy Pimblett,“ napsal Zhumagulov na Twitteru vedle své fotografie s novým účesem, když si fanoušci začali dělat legraci z jeho nového vzhledu. Zhumagulov doufal, že zkopírováním Pimblettova účesu si získá přízeň u rozhodčích, protože Paddy vyhrál na turnaji UFC 282 kontroverzním rozhodnutím nad Jaredem Gordonem. Ani to mu ovšem nepomohlo, Zhalgas prohrál třetí zápas v řadě na Split decision a musel se s UFC rozloučit.  

Zhumagulov je aktuálně na 68. místě ve světovém žebříčku muší váhy a šampion muší divize OKTAGONu Sam Creasy je na 63. místě. Bude umístění v žebříčku stačit na titulový duel?  

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *