Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Svěřenec šampiona Kincla se chystá na další souboj v Polsku!

Svěřenec šampiona Kincla se chystá na další souboj v Polsku!

K sousedům do Polska zamířilo v posledních dvou letech několik českých zápasníků. Drtivá většina však zvolila největší polskou organizaci KSW, ale je zde i pár jedinců, kteří se protloukají skrze menší organizace, které nejsou až tak na očích.


To se dalo čekat! Problémový Tadeáš Růžička dostal do vazby špatnou zprávu

Zástupce hradeckého gymu All Sports Academy Lukáš Chotěnovský (7-2) se chystá do další bitvy v polské organizaci Babilon. Český bojovník se představí na galavečeru Babilon 48, který se uskuteční již 12.10. v Sosnovci. Chotěnovský tak po třech zápasech v organizaci FEN, kde zaznamenal bilanci 1-2, vyzkouší jinou polskou organizaci.

Chotěnovský se naposledy představil na galavečeru FEN 52, kde bohužel nestačil na Jana Ciepłowskiho, kterému podlehl na body. Tím také skončila (alespoň zatím) jeho štace v organizaci FEN a nyní vyzkouší nové angažmá ve Varšavské organizaci Babilon. S kým se střetne v rámci své premiéry?   




Soupeřem Lukáše Chotěnovského bude Cyprian Wieczorek (3-2). Polský bojovník má za sebou působivou kariéru v amatérském MMA, kde nasbíral bilanci 56-6! Je trojnásobným evropským a dvojnásobným polským šampionem v amatérském MMA. Svoji premiéru v profesionálech si odbyl v organizaci KSW, kde ale nestačil na Patrika Likuse. V posledním souboji si připsal vítězství nad Gabriel Vargasem (3-1), kterého ukončil v prvním kole na submisi. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Babilon MMA (@babilonmma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *