Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Khalidov vs šampion! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje KSW 100

Khalidov vs šampion! Známe hlavní zápas jubilejního turnaje KSW 100

Organizace KSW se připravuje na 16. listopadu, kdy v Gliwicích proběhne jubilejní galavečer XTB KSW 100. V hlavních rolích budou samozřejmě legendy organizace KSW, ale také nové talentované tváře. Pro galavečer byl dnes potvrzen hlavní zápas!


To je dvojka! OKTAGON šampion Karlos Vémola spojí síly s Jiřím Procházkou

Galavečer XTB KSW 100, který se uskuteční 16. listopadu v PreZero Areně Gliwice, vyvrcholí hlavním soubojem večera mezi šampionem welterové váhy Adrianem Bartosinskim a legendárním Mamedem Khalidovem. Zápas se uskuteční ve střední váhové divizi na tři kola. V souvislosti s Khalidovem se řešil i bývalý šampion Bellatoru Gegard Mousasi, ale z jednání sešlo.  

Adrian Bartosinski, současný šampion welterové váhy, má na svém kontě působivou bilanci 16-0. Je známý svým zápasnickým stylem boje, který se vyznačuje skvělou kontrolou soupeře a schopností efektivně přetlačovat své protivníky. Ovšem ani jeho postoj nemá moc trhlin a naplno to ukázal v souboji se dvojnásobným šampionem Salahdinem Parnassem. 




Naproti tomu Mamed Khalidov, bývalý šampion střední váhy a jeden z nejvýraznějších bojovníků v historii KSW, má bilanci 37-8-2. Khalidov, který je známý svou brilantní technikou a všestranností, ve svém stylu kombinuje prvky grapplingu, kickboxu, kyokushin karate a jiu-jitsu. Jeho schopnost rychle se přizpůsobit stylu soupeře a vynikající načasování dělají z každého jeho zápasu skutečnou podívanou. Vzpomeňme, jak v posledním MMA zápase epicky knockoutoval Stcotta Askhama

Galavečer XTB KSW 100 je nejen jubilejní akcí, ale také příležitostí sledovat zápasy nejen legendárních polských bojovníků. Pro galavečer KSW 100 byla potvrzena ještě dvě jména – legendární bývalý strongman Mariusz Pudzianowski a talentovaný Adam Brysz. Kdo další se připojí k těmto zápasníků? 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *