Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Alex Pereira mluví o souboji s Jonesem, ale bohužel jinak, než bychom si přáli

Alex Pereira mluví o souboji s Jonesem, ale bohužel jinak, než bychom si přáli

Pereira Jones

V souvislosti s rekordním turnajem UFC 306 vedení organizace oznámilo hlavní kartu turnaje UFC 309, který se koná v listopadu v New Yorském MSG. Podle očekávání se o hlavní zápas postará odložený souboj Jones vs Miocic, který sice fanoušci kritizují, ale i přesto by mohl nabídnout hodně zajímavou podívanou. Navíc, pokud Jones vyhraje, otevírá cestu k dalším bitvám, jako je například ta s Alexem Pereirou.


Z bojovníka promotérem? Clash hvězda se pochlubila hodně zajímavou nabídkou

„Naše další souboje jsou poměrně blízko u sebe, což nám dává zajímavé možnosti. Já zápasím v říjnu a on v listopadu. Samozřejmě je třeba počítat s tím, že si ze souboje odnesete nějaké menší nebo větší zranění, ale myslím si, že bychom tak či tak mohli spojit síly a trénovat spolu. Utkali bychom se alespoň v tělocvičně. Lidé hodně mluví o tom, že bych s ním měl bojovat v UFC, ale já bych si od něj rád vzal zkušenosti. Má jich na rozdávání, ale vypadá to, že už tady dlouho nebude, takže by můj přestup do těžké váhy stejně asi ani nevyšel. Uvidíme, ale minimálně bych s ním chtěl změřit síly v gymu, to je pro mě teď priorita,“ nechal se slyšet Pereira, že se souboj asi nestihne, ale že by na měření sil mohlo dojít v gymu, což je pořád zajímavá možnost, tak uvidíme, jak se situace vyvine. Hodně bude záležet na tom, jak dopadnou souboje Pereira vs Rountree a Jones vs Miocic.

Fanoušci duel Jones vs Miocic kritizují, ale White vysvětluje, že nemá na výběr

Co mám jako dělat?“ dohadoval se Dana White s novináři na poseldní tiskové konferenci. „Chlap, na kterého se pohlíží jako na nejlepšího borce těžké váhy v UFC, má domluvený zápas, ale Jones se zraní, což není jeho vina. Musí tedy počkat a znovu se vrátit do zasraného tréninkového kempu. To mu mám nyní říct, ať se jde vysrat a je další roky na vedlejší koleji, protože je tu teď Aspinall?

Kdybych to udělal, tak byste se rozčilovali: ´Ty jsi kurva zneuctil nejlepšího borce těžké váhy všech dob!´ A stejně tak by se rozčilovali i zkurvení fanoušci. Takže bych se měl na Stipeho vysrat jen proto, že se Jon zranil, a neuskutečnit zápas, který už měl mít?

Mám dvě legendy tohoto sportu, které se chtěly utkat. Tihle kluci jsou seřazení, jeden se zraní a tohle je zápas, který oba chtějí. Co uděláte? Neprokážete těm chlapům úctu? Garantuji vám, že pokud Stipe vyhraje, odejde do důchodu. Tohle bude Stipeho poslední zápas. Takže vy, média, mi říkáte, že bych měl Stipemu říct, ať si trhne nohou? ‚Hodně štěstí, Stipe, odjeď do západu slunce, jdi hasit nějaké požáry a tím to pro tebe končí, kámo, protože Jon se zranil‘. Nebo mám tomu chlapovi projevit úctu, kterou bych mu měl projevit, a dát jim oběma zápas, který chtějí? To je pozice, ve které se nacházím.

Kdyby bylo Stipemu 32 let, pak ano, prozatímní zápas o titul je pravděpodobně to, co uděláme. Ale tohle je pravděpodobně Stipeho poslední zápas, ať už vyhraje, nebo prohraje, a já ho nehodlám znevažovat. Přijal ten zápas, byl na něj připravený a Jon se zranil.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *