Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Dominik Humburger reaguje na nepříjemnou KSW prohru s náhradníkem

Dominik Humburger reaguje na nepříjemnou KSW prohru s náhradníkem

Humburger

V sobotu se v polském Lubinu konal další galavečer KSW, na kterém měla Česká republika hned dvojí zastoupení. Svoji premiéru v organizaci absolvoval Steven Krt, který si dokázal poradit s Borysem Borkowskim, kterého ukončil ve druhém kole na TKO. Dominik Humburger na něj však bohužel navázat nedokázal, protože s náhradníkem na poslední chvíli prohrál na body.


UFC ředitel Dana White není fanouškem rekordní stadionové akce OKTAGON 62?

Dominik Humburger se měl původně střetnout s Bogdanem Gnidkem. Ukrajinský zápasník měl být pro Dominika těžkou prověrkou v nové váhové divizi, ale z tohoto souboje nakonec nic nebude. Proč? Bogdan Gnidko během soboty nahlásil zatím blíže nespecifikované zdravotní problémy a lékaři mu nedali povolení zápasit. Organizátoři na poslední chvíli dokázali sehnat náhradu. Za Gnidka zaskočil zkušený Bartosz Leśko (13-5-1). 

Souboj začal velmi opatrně a první větší akce jsme se dočkali až po minutě, kdy Humburger dostal Leśka na pletivo. Po chvilce se souboj přesunul do středu oktagonu a byl to český zápasník, který se snažil být aktivní a tlačit na svého soupeře. Minutu před koncem se Humburgerovi povedl takedown, ale Leśko byl vzápětí na nohách. V závěru kola si oba bojovníci vyměnili několik kombinací, ale žádnou vážnější přestřelku jsme neviděli. 




Do druhého kola oba zápasníci vstoupili aktivně a viděli jsme několik povedených úderů z obou stran. Polák zahrozil koleny v klinči a Humburger střídal kombinace na tělo. Leśko chvílemi vypadal unavený, ale zhruba minutu a půl před koncem druhé části doručil takedown, po kterém českého bojovníka kontroloval na zemi. Polák přidával tvrdé údery, ale na ukončení to nestačilo a tak se šlo do třetího kola.

Leśko ve třetím kole začal aktivně a vůbec nevypadal jako někdo, kdo vzal zápas jen pár hodin před jeho konáním. Opět dostal Humburgera na zem, ale tomu se podařilo po chvilce vstát a zatlačit polského bojovníka na pletivo. Leśko sice inkasoval a zároveň hrozil lokty s nebezpečnými kopy, ale žádnou vážnější šanci na ukončení si nevytvořil. Vyrovnaný souboj tak došel až k bodovým rozhodčím, kteří viděli možná až nečekaně jasné vítězství polského bojovníka. Humburger si tak připisuje svoji druhou porážku ve své profesionální kariéře. 




V hlavním zápase večera se utká Radoslaw Paczuski vs Laid Zerhouni. Paczuski si po dvou porážkách připsal vítězství nad Kacperem Karskim. Zerhouni zatím v organizaci KSW překvapuje a má na svém dvě vítězství před limitem. Galavečer KSW 98 můžete sledovat zdarma od 19:15 na Tipsport TV nebo na Nova Sport 2 a VOYO. Přenos můžete také zakoupit na stránkách KSW TV. 

Humburger a jeho reakce

„Nikdy! Existuje jen jedna cesta, jeden směr a jeden cíl. Co nejdál a co nejvýše. Vidíme se brzy,“ vzkázal Humburger na svém IG profilu. Pro Dominika to bohužel byla druhý prohra z posledních 3 zápasů, ale s tím se v KSW, kde je konkurence hodně velká, zkrátka musí počítat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominik Humburger (@h_a_m_b_a_c_)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *