Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Z bojovníka promotérem? Clash hvězda se pochlubila hodně zajímavou nabídkou

Z bojovníka promotérem? Clash hvězda se pochlubila hodně zajímavou nabídkou

Clash

Standa Lukeš má sice na svém kontě v rámci Clash of the Stars jediný zápas, který prohrál poté, co na zemi hledal chránič, ale to mu rozhodně nebrání v tom, aby pomýšlel na další velké bitvy. Původně to vypadalo na možný střet s Huhuem, který však nejspíš dostal ban za své vazby na nezletilé, takže bude třeba najít jiného soupeře. Případně se může Standa vydat cestou promotéra…


UFC ředitel Dana White není fanouškem rekordní stadionové akce OKTAGON 62?

„Leo Brichta se se mnou pokoušel beefovat na tiskové konferenci, až se za ním jeho poskok Jenys schovával, když jsem šel dělat video-pozvánku na stream o patro níže. Nicméně, prý o něm něco píšu na internetu, přičemž oba jsou mi volní a rozhodně jsem se nenechal vyprovokovat. Vůbec nemám strach ani z jednoho z nich. Už na minulém galavečeru, když jsem viděl Lea Brichtu v šatnách, tak sem poznal z jeho pohledu, že se něco změnilo a že ve mně vidí soupeře,“ informoval Standa Lukeš o dalším setkání s Leem Brichtou, se kterým by se prý chtěl v budoucnu utkat, což by nemuselo dopadnout vůbec dobře.




Cesta promotéra?

„Jelikož Clash končí 10. galavečerem, tak jsem teď nedávno dostal nabídku u kunkurence na spolupráci s promotérstvím Valhalla Fighting (zápasy bez rukavic). Celý koncept se mi zdá být velmi zajímavý. Jelikož mám však platnou smlouvu u Clash do konce roku, tak čekám na zelenou, než se jednání posunou dál,“ oznámil Standa Lukeš, že dostal nabídku na „promotérství“ organizace Valhalla, které asi bude spočívat ve sdílení příspěvků. Lukeš však tuto roli evidentně bere hodně vážně a pro jistotu jí konzultuje s vedením, aby se nevystavil riziku nepříjemné pokuty. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *