Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Šampion Dvalishvili vysvětluje zvláštní výměnu mezi ním a O´Malleyho rohem

Šampion Dvalishvili vysvětluje zvláštní výměnu mezi ním a O´Malleyho rohem

Dvalishvili

Titulový souboj O´Malley vs Dvalishvili začal hodně zvláštně. Suga hned od první vteřiny začal tlačit, ale po chvíli byl přerušen rozhodčím, který si došel za Merabem a upozornil ho, že on rozhoduje souboj, načež se Dvalishvili začal omlouvat. Ukázalo se totiž, že hned na začátku zápasu došlo k ostré výměně mezi ním a soupeřovým rohem.


VIDEO: Kameraman opět nezklamal a důkladně zabral chloubu UFC bojovnice

„Jsem profesionál a vždy se snažím soustředit výhradně na zápas. Nic podobného se mi nikdy nestalo, protože roh soupeře většinou ani nevnímám. O´Malleyho trenér má však hodně podobný hlas jako náš trenér. Kvůli tomu po souboji Sterling vs O´Malley vzniklo video, kde Seanův trenér Alja vybídne, aby zaútočil a pak přišlo to KO (viz video níže). Snažili se na mě nastražit podobnou past a zmást mě. Křičel, ať jdu dopředu a chtěl, abych se nechal nachytat. Pokračovalo to, tak jsem mu řekl, aby přestal. Rozhodčí tomu zprvu nevěnoval pozornost. Pokud by se tohle stalo v jiném sportu, tak by přišla diskvalifikace. Tady to tak nebylo. Když to však rozhodčí zastavil, tak jsem se omlouval. Pak už to přestalo. Nebo ne úplně, ale už jsem tomu nevěnoval pozornost,“ vysvětlil Merab, co si na začátku zápasu vysvětloval se Seanovým rohem.

White byl z O´Malleyho zklamaný

„Nebyl tam oheň. Jeho výkon byl hrozně plochý. Nebyl to ten O´Malley, jak ho známe. Na konci pátého kola se přeci jen trochu vrátil, když ho hezky trefil tím kopem, ale to bylo všechno. Nestačilo to. Díval jsem se na statistiky úderů a moc jich celkově neposlal, což mu není podobné. On je přitom typ bojovníka, který má rád takhle velké momenty. Mohl zářit, ale něco se stalo a nakonec vůbec nedoručil. Prostě to nedopadlo, ale tak to zkrátka je,“ reagoval zklamaný Dana White, který nakonec musel sledovat dva titulové zápasy, které se většinou odehrály na zemi. „Můžete do akce investovat 20 milionů dolarů, ale nikdy nevíte, jak ty zápasy dopadnou. To prostě nejde ovlivnit.“

Nebyly to sice ty nejlepší titulové bitvy, ale Dvalishvili i Shevchenko doručili dominantní výkony a právem se tak mohou pyšnit UFC opasky.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *