Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » VIDEO: Čistá radost! Dvalishvili a Shevchenko si spolu dali hezký taneček

VIDEO: Čistá radost! Dvalishvili a Shevchenko si spolu dali hezký taneček

Dvalishvili Shevchenko

Díky turnaji UFC 306, který se zapsal do historie organizace jako akce, na které se vybralo nejvyšší vstupné, máme dva nové šampiony – Dvalishviliho a Shevchenko. Valentina je samozřejmě staro-novou šampionkou, protože na trůně už v minulosti seděla, ale pro Meraba je to čistě nová zkušenost, kterou spolu oba oslavili povedeným tanečkem.


VIDEO: Kameraman opět nezklamal a důkladně zabral chloubu UFC bojovnice

V podání Valentiny už jsme tance viděli, protože je často předváděla přímo v kleci, ale nyní si vzala na pomoc i Meraba, který se role zhostil na výbornou. Měli jsme tedy pohled na dva šťastné bojovníky, kteří slaví obrovskou výhru, kterou si za roky práce rozhodně zaslouží. Zrovna Merab a Valentina jsou příkladem sportovců, kteří si potrpí hlavně na výkon. Ano, Dvalishvili často na sítích vtipkuje, ale neuchyluje se ke zbytečnému trashtalku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UFC (@ufc)

 

Dvalishvili reaguje na zisk titulu

„Tuhle bitvu jsem prožíval stejně jako všechny ostatní. Sám jsem se divil, protože jsem přeci jen zápasil o UFC opasek. Došlo mi však, že na tohle jsem se připravoval poslední roky každý jeden den. Byl to pro mě tedy jen další den. Nyní je to však pro mě splněný sen. Šel jsem krok po kroku a nyní jsem tady. Moc jsem nemyslel na titul, ale na to, abych porazil Seana. Porazil jsem ho a dokázal jsem to, že vypadal jako normální bojovník a ne jako nějaký elitní střelec. Takhle ho měl porazit už Sterling, ale povedlo se to až mně. Dnes jsem nejlepší bojovník na světě. Jasně jsem to dokázal,“ reagoval Dvalishvili na titulový souboj.

„Nic mě nepřekvapilo. Věděl jsem, že mě nečeká nic, co bych nezažil v gymu. Trénuji s těmi nejlepšími z nejlepších. Rvu se se všemi, takže mě nemohlo nic překvapit. Klidně bych takhle šel dalších 50 kol. Body jsem neřešil. Víme, že rozhodčí umí být šílení. Je to jedno, mám titul a vím, že jsem dominoval. To je hlavní.“

Dvalishvili reaguje na zisk titulu

„Tím, že jsem tady dnes mohla zápasit, se mi splnil sen. Jen se na to podívejte. Je to nádhera. Jsem moc ráda, že jsem součástí UFC rodiny a také součástí velké rodiny kolem bojových sportů. Moc si vás všech vážím,“ reagovala Shevchenko na výhru a zisk titulu.

„Jsem moc ráda, že mám titul zpátky. Moc děkuji UFC a celému vedení za všechno, co pro nás bojovníky dělají. Moc si toho vážím. Moje taktika byla jasná – jít do klece a odevzdat tady všechno. Udělala jsem vše pro to, abych vyhrála. Ráda bych také poděkovala soupeřce a jejímu týmu, protože díky ní jsem se dokázala zase posunout dál. Nebylo to o trashtalku, ale o výkonech a toho si vážím.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *