Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » UFC už má pro Dvalishviliho vyzyvatele! Šampion se na to však moc netváří

UFC už má pro Dvalishviliho vyzyvatele! Šampion se na to však moc netváří

UFC Dvalishvili

Mnozí čekali, že souboj O´Malley vs Dvalishvili nabídne hodně podobný průběh jako duel Sterling vs O´Malley, tedy že Suga díky skvělému pohybu a dlouhým rukám vyhraje, ale to se nestalo. Dvalishvili si totiž dokázal prosadit zem, kde dominoval a sbíral body, takže se nakonec stal novým šampionem bantamové váhy. Dokonce se mu už rýsuje možný vyzyvatel, na kterého se však Merab dvakrát netvářil.


VIDEO: Kameraman opět nezklamal a důkladně zabral chloubu UFC bojovnice

„Tuhle bitvu jsem prožíval stejně jako všechny ostatní. Sám jsem se divil, protože jsem přeci jen zápasil o UFC opasek. Došlo mi však, že na tohle jsem se připravoval poslední roky každý jeden den. Byl to pro mě tedy jen další den. Nyní je to však pro mě splněný sen. Šel jsem krok po kroku a nyní jsem tady. Moc jsem nemyslel na titul, ale na to, abych porazil Seana. Porazil jsem ho a dokázal jsem to, že vypadal jako normální bojovník a ne jako nějaký elitní střelec. Takhle ho měl porazit už Sterling, ale povedlo se to až mně. Dnes jsem nejlepší bojovník na světě. Jasně jsem to dokázal,“ reagoval Dvalishvili na titulový souboj.

„Nic mě nepřekvapilo. Věděl jsem, že mě nečeká nic, co bych nezažil v gymu. Trénuji s těmi nejlepšími z nejlepších. Rvu se se všemi, takže mě nemohlo nic překvapit. Klidně bych takhle šel dalších 50 kol. Body jsem neřešil. Víme, že rozhodčí umí být šílení. Je to jedno, mám titul a vím, že jsem dominoval. To je hlavní.“

Nurmagomedov další na řadě?

Komentátor Joe Rogan také hned využil šanci a ptal se Meraba na nožného vyzyvatele, kterým by měl být Umar Nurmagomedov, který nedávno porazil Sandhagena v souboji, který byl koncipován jako titulový eliminátor. Co na to Dvalishvili? „No… Řeknu to asi takhle. Právě jsem získal titul. Makal jsem na tohle dlouhých 12 let. Miluju Dnau Whitea a udělám cokoliv, co bude chtít. Prvně si však musíme promluvit. Jsem šampion a chci být hodně v kontaktu s vedením. Chci naše vztahy prohloubit. Dana mi změnil život… Přivedl mě do UFC a ůpodívejte se na mě teď. Inspiroval jsem na cestě tolik lidí po celém světě. Jsem přitom normální borec, který pracoval na stavbě. Teď jsem však šampion.“

Dvalishvili tak v podstatě možný souboj s Nurmagomedovem zamluvil s tím, že musí prvně mluvit s vedením, tak uvidíme, co společně vymyslí, ale Umar je samozřejmě jasný vyzyvatel, pokud tedy nedojde na odvetu s O´Malleym, která však s ohledem na průběh úplně nedává smysl.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *