Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Bezduchý Sean O´Malley reaguje na prohru s Merabem Dvalishvilim

Bezduchý Sean O´Malley reaguje na prohru s Merabem Dvalishvilim

Sean O´Malley Dvalishvili

V noci ze soboty na neděli bylo na programu UFC 306, které nabídlo naprosto unikátní a jedinečnou podívanou. Konalo se totiž v Las Vegas, ale ne v klasické hale, ale v The Sphere, což nabídlo nezapomenutelný zážitek fanouškům v hale, ale i těm, kteří sledovali „jen“ u obrazovek. Vše navíc doplnily skvělé zápasy a titulové bitvy, mezi kterými byl i souboj O´Malley vs Dvalishvili, který však  nedoručil to, co se čekalo. Tedy minimálně ze strany tehdejšího šampiona O´Malleyho.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

O´Malley hned na začátku prvního kola vystartoval po soupeři, takže to vypadalo tak, že bude chtít celou dobu tlačit a nedat soupeři prostor pro takedowny, ale to se velice rychle změnilo a nakonec jsme viděli spíše hru kočky s myší, kde byl však Suga hlodavec, který se ne a ne dostat do tempa. Poslední minuta souboje už to bohužel nezachránila a O´Malley tak nejen prohrál, ale navíc zůstal hodně za očekáváním, což si sám uvědomuje.

„Příliš mnoho slíbeno, málo splněno. Miluju vás,“ reagoval Sean O´Malley na jasnou prohru s Dvalishvilim, který si zkrátka prosadil svou.

„Už bude konec,“ promlouval trenér Welch k Sugovi v pauze mezi čtvrtým a pátým kolem, což jen dokazuje, jak odevzdaný byl vlastně celý tým, což byl hodně smutný pohled.

Dvalishvili a jeho reakce

„Tuhle bitvu jsem prožíval stejně jako všechny ostatní. Sám jsem se divil, protože jsem přeci jen zápasil o UFC opasek. Došlo mi však, že na tohle jsem se připravoval poslední roky každý jeden den. Byl to pro mě tedy jen další den. Nyní je to však pro mě splněný sen. Šel jsem krok po kroku a nyní jsem tady. Moc jsem nemyslel na titul, ale na to, abych porazil Seana. Porazil jsem ho a dokázal jsem to, že vypadal jako normální bojovník a ne jako nějaký elitní střelec. Takhle ho měl porazit už Sterling, ale povedlo se to až mně. Dnes jsem nejlepší bojovník na světě. Jasně jsem to dokázal,“ reagoval Dvalishvili na titulový souboj.

„Nic mě nepřekvapilo. Věděl jsem, že mě nečeká nic, co bych nezažil v gymu. Trénuji s těmi nejlepšími z nejlepších. Rvu se se všemi, takže mě nemohlo nic překvapit. Klidně bych takhle šel dalších 50 kol. Body jsem neřešil. Víme, že rozhodčí umí být šílení. Je to jedno, mám titul a vím, že jsem dominoval. To je hlavní.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *